El PP de Peníscola es compromet a finançar les extraescolars en el centre d’educació primària

En el seu programa electoral inclou també comptar amb centres educatius cardioprotegidos, dotant-los de desfibril·ladors i programant formació per al seu ús a educadors i en matèria de primers auxilis per als alumnes

Diversos membres de la candidatura dels populars a les eleccions municipals, encapçalats pel propi candidat a l’alcaldia de Peníscola, Andrés Martínez, han mantingut una trobada amb representants d’entitats socials de la localitat i agrupacions relacionades amb l’educació, la sanitat i els serveis socials.

Durant la reunió, Martínez ha atès les peticions dels diferents col·lectius, també dels representants de mares i pares d’alumnes dels centres educatius, fent pròpies les seues propostes i incorporant-les al seu programa electoral.

Concretament, Martínez s’ha compromès a finançar les activitats extraescolars en el centre d’educació primària que compta amb jornada contínua.

“Des del govern municipal, garantirem la planificació i el desenvolupament d’activitats extraescolars de qualitat, creant una partida pressupostària específica per a la seua programació, coordinació i finançament” ha anunciat el candidat popular a la reelecció.

A més, ha comunicat la seua aposta per comptar amb centres educatius cardioprotegidos, atenent així la petició llançada des del col·lectiu de pares i mares de l’institut.