L’orxata es converteix en la segona beguda més consumida d’Espanya

Xufatopía by Panach llança el primer “take away” d’orxata fresca del mercat

En un moment en el qual es parla dels superalimentos amb una lleugeresa que ralla la bogeria, a Espanya tenim a l’abast de la mà un dels més complets i sans. Es tracta de l’orxata, una beguda oriünda d’Alboraia (València) que data de l’època de la Reconquesta. No en va, s’han trobat xufes tant en receptes de postres àrabs com substitutius de les ametles, com en temples funeraris de l’antic Egipte posat que estava considerat un manjar propi de déus.

En l’actualitat, no fa falta ser una deïtat per a poder gaudir de l’experiència que implica beure una deliciosa orxata. Tampoc depèn ni de les distàncies ni del moment, perquè l’I+D desenvolupat per l’empresari valencià José Ramón Panach al llarg de diverses dècades ha aconseguit trobar la fórmula perfecta per a gaudir de l’autèntica orxata fresca en qualsevol lloc, ja siga en el seu horchatería de l’avinguda de l’orxata d’Alboraia (que data de 1971) a Madrid o Barcelona, o en l’espai, ja que la Nasa s’està plantejant incloure-la en la dieta dels astronautes.

Qualsevol moment és bo per a gaudir de l’autèntica orxata fresca que Panach ha desenvolupat a través de la marca Xufatopía. I és que és curiós perquè nombrosos estudis llancen que, després de la cervesa, la beguda que més es consumeix a Espanya durant l’estiu és l’orxata, senyal inequívoc que est liquide blanc ha aconseguit conquistar el cor de tots els espanyols.

Per aquest motiu, Xufatopía ha llançat aquest estiu el primer “take away” d’orxata fresca del mercat, perquè el consumidor puga gaudir d’ella en qualsevol lloc, en l’oficina, en la piscina, la platja, fent esport… En definitiva, una orxata que et convida al “Porta-te-la posada”.

Panach, que procedeix d’una gran tradició horchatera porta anys treballant en el procés de perfeccionament de la seua orxata fresca, perquè el seu objectiu era compartir amb el món l’experiència única i plaent que implica prendre una orxata autèntica en una horchatería d’Alboraia. La seua tenacitat i les noves tecnologies ho han fet possible. Per això el logotip de Xufatopía és un cervell compost per gotes i nombrosos colors, perquè representa aqueix procés d’innovació, lluita i creativitat d’aquest empresari valencià que en tot moment ha perseguit un somni i ara, l’ha aconseguit.

I ho ha aconseguit, perquè no content amb obtenir aquest líquid màgic amb la màxima qualitat, i les garanties en format de litre, fa dos anys va decidir fer un pas més: Aconseguir un envàs individual que permetera consumir-lo en qualsevol situació. Després d’un exhaustiu procés de proves, d’assajos i encerts ha aconseguit aconseguir el seu objectiu, un take away còmode, funcional i amb totes les garanties sanitàries i de conservació d’orxata; de manera que ara “portar-li-la posada” és tota una declaració d’intencions, una manera d’encarar la vida, de donar resposta a les necessitats de la societat actual que es preocupa per portar una dieta sana, però que no sempre disposa de les eines necessàries per a fer-la.

L’orxata és un dels aliments més complets per la seua alta riquesa en minerals, aminoàcids i midons, i ara gràcies a Panach, no existeixen límits per a gaudir d’ella i cuidar-se, tan sols és necessari és acostar-se al supermercat més pròxim i “portar-li-la posada”.