El PSPV-PSOE mostra la seua més profunda tristesa per la mort del company Alfredo Pérez Rubalcaba i transmet les seues condolences als familiars i amics

  • El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, enalteix la figura del exvicepresident per a la construcció de l’arquitectura institucional espanyola: “No es poden entendre els 40 anys de democràcia espanyola sense Pérez Rubalcaba”
  • La direcció del partit anuncia la suspensió de tots els actes relacionats amb la campanya electoral de hui i dema

València, 10 de maig de 2019.- Els socialistes valencians expressen la seua més profunda tristesa per la defunció del company, exvicepresident del Govern d’Espanya, exministre d’Interior, Educació i Defensa i exsecretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, així com transmetre el seu més sincer condol a la seua família i amics.

“És un moment d’extraordinària tristesa”, ha assenyalat el president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, en el seu compte oficial de Twitter. “Alfredo sempre va ser el més intel·ligent, sagaç i incansable, no es pot entendre els 40 anys de democràcia espanyola sense la seua figura”, ha afegit.

Així, ha assenyalat que “a Alfredo convenia escoltar-li sempre perquè sempre aprenies encara que fora des de la discrepància”. “Per al PSPV-PSOE va ser un aliat en temps difícils, un lleial company ara i un amic sempre”, ha sentenciado.

La direcció del PSPV-PSOE ha manifestat la seua consternació per la mort d’un gran company i amic de tots els socialistes valencians, i ha lamentat la pèrdua irreparable per a tota la família socialista.

Per als socialistes valencians ha sigut un referent, una persona valenta, lluitador incansable per la igualtat, la convivència, el diàleg i la cohesió social. La seua vida ens deixa un llegat de compromís amb el projecte d’una Espanya diversa, plural i justa; un exemple de lliurament, integritat i treball que sempre estarà en el nostre record.

Des de la direcció del partit han anunciat la suspensió de tots els actes relacionats amb la campanya electoral del 26 de maig de hui i demà.

La entrada El PSPV-PSOE mostra la seua més profunda tristesa per la mort del company Alfredo Pérez Rubalcaba i transmet les seues condolences als familiars i amics se publicó primero en pspvpsoe.