Manolo Mata: “El govern de Ximo Puig no retallarà cap dret dels valencians i valencianes”

  • El síndic socialista ha indicat que en la Comunitat Valenciana “s’ha acabat  l’època nefasta del Partit Popular en la qual actuaven com a autèntics manostijeras dels drets del poble valencià

València, 17 d’agost de 2019.- El sotssecretari general del PSPV-PSOE i síndic socialista en Les Corts, Manolo Mata, ha assegurat que el govern de Ximo Puig “no retallarà cap dret dels valencians i valencianes” i ha explicat que “la racionalitat de la despesa pública no causarà cap perjudici”. Així mateix, ha volgut apuntar que la Comunitat no es trobaria en aquesta situació “si no haguérem viscut molts anys de balafiament amb els governs del Partit Popular”.

Mata ha indicat que en la Comunitat Valenciana “s’ha acabat amb l’època nefasta del Partit Popular en la qual actuaven com a autèntics manostijeras dels drets del poble valencià”. “Amb el Partit Popular vam veure que s’expulsaven als mestres del sistema educatiu, es retallava prestacions en sanitat, els malalts d’Hepatitis C no tenien dret a medicació, es pujaven les taxes universitàries i es ficaven en un calaix les ajudes a l’habitatge” ha assenyalat el síndic socialista que ha afirmat que “això no tornarà a passar”.

“La Comunitat Valenciana està remuntant després que amb els governs de Partit Popular la nostra renda per càpita haguera baixat 13 punts i estiguem arrossegant un deute de més de 40,000 milions d’euros” ha assenyalat Mata qui ha indicat que ara “els indicadors econòmics diuen que creguem més ocupació i que creixem més que la mitjana nacional”. “La nostra situació és ópima, sobretot en drets” ha destacat.

Finalment, el dirigent socialista ha reiterat que “els manostijeras no tornaran” i que “tot el que calga fer es farà sense perjudicar els drets dels més desfavorits”. “Els que ens van deixar un forat de 1,500 milions en Canal Nou, 2,500 milions en Ciegsa i molts més per l’embornal de la corrupció, no són creïbles per a parlar d’austeritat” ha conclòs.

La entrada Manolo Mata: “El govern de Ximo Puig no retallarà cap dret dels valencians i valencianes” se publicó primero en pspvpsoe.