Muñoz: “El Consell del Botànic ha aconseguit recuperar més de sis milions d’euros que el PP va regalar als seus amics”

  • El secretari d’Organització assenyala que, “malgrat que al PP li dolga, l’operació de venda del crèdit tòxic, heretat de la seua nefasta gestió, ha sigut impecable”. “L’IVF ha deixat arrere la política ruïnosa que va exercir el PP”.València, 1 d’agost de 2019.- “El Consell del Botànic ha aconseguit recuperar més de sis milions d’euros que el PP va regalar als seus amics”, així ha respost hui el secretari d’Organització del PSPV-PSOE, Jose Muñoz, a les declaracions del portaveu popular d’Economia en Les Corts, Rubén Ibáñez. El dirigent socialista ha lamentat que el PP continue “mentint de forma sistemàtica dia rere dia” sobre l’operació que va realitzar l’Institut Valencià de Finances (IVF) de venda d’un crèdit tòxic heretat del PP. Una operació, que “malgrat que els dolga, ha sigut impecable”, ha assenyalat Muñoz, qui ha destacat que “l’IVF ha deixat arrere la política ruïnosa que va exercir el PP”.

    En este sentit, el també portaveu d’Hisenda en Les Corts Valencianes ha qualificat de “sorprenents” les declaracions del portaveu popular ja que “no poden donar lliçons aquells que van buidar les butxaques de tots els valencians i valencianes durant més de 20 anys” i ha advertit que es tracta d’una “nefasta gestió que encara hui continuem pagant”. Així, Muñoz ha indicat que “un exemple d’això és el forat de 665 milions d’euros que van deixar en l’IVF atorgant crèdits incobrables de forma partidista”. Per tot això, el secretari d’Organització dels socialistes Valencians ha instat a la presidenta del PP, Isabel Bonig, al fet que “demane perdó a tots els valencians i valencianes” i, així mateix, “exigisca les compareixences de tots els directors generals de la institució perquè expliquen com es concedien els crèdits”.

La entrada Muñoz: “El Consell del Botànic ha aconseguit recuperar més de sis milions d’euros que el PP va regalar als seus amics” se publicó primero en pspvpsoe.