Ximo Puig: “És bàsic que en cada poble governe un alcalde o una alcaldessa socialista per a poder avançar perquè encara no està tot fet”

  • El líder dels socialistes valencians ha insistit en la necessitat de “aconseguir legitimitat també als ajuntaments per a avançar i millorar la vida de la gent”
  • El candidato a la Alcaldía de Albalat de la Ribera, José Antonio Roig, ha destacado que Ximo Puig “ha liderado las políticas progresistas que han devuelto la honradez a esta Comunitat”

Albalat de la Ribera, 15 de maig de 2019.- El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha destacat durant la presentació de les candidatures de la Ribera Baixa al costat de José Antonio Roig, candidat a l’Alcaldia d’Albalat de la Ribera, Salva Martínez, secretari general de la comarca de la Ribera Baixa i Juani Clos, alcaldessa de Fortaleny que “és bàsic que en cada poble governe un alcalde o alcaldessa socialista per a poder avançar perquè encara no està tot fet”.

El líder dels socialistes valencians ha titllat de “fonamentals” aquestes eleccions i ha explicat la importància de “guanyar a la Ribera Baixa i en tots els pobles de la Comunitat”. “Per a nosaltres és molt important l’àmbit local perquè és des d’on es transforma la realitat” i per això “la Generalitat ha treballat braç a braç amb els ajuntaments per a aconseguir grans projectes que afecten cada dia a la cotidianeidad de les persones”.

Així mateix, el president de la Generalitat ha assenyalat la importància de “continuar amb una Diputació de València progressista perquè li donen el suport màxim als ajuntaments” i ha posat l’accent en la necessitat de donar “més protagonisme als ajuntaments a les polítiques socials com la Llei de Dependència o la renda bàsica perquè ningú es quede al marge”.

Ximo Puig també ha agraït el fet que “després de 30 anys el partit socialista siga la primera força en la Comunitat Valenciana” i per això ha insistit en la necessitat de “aconseguir legitimitat també als ajuntaments per a avançar i millorar la vida de la gent”.

Per part seua, el candidat a l’Alcaldia d’Albalat de la Ribera, José Antonio Roig, ha destacat que Ximo Puig “ha liderat les polítiques progressistes que han retornat l’honradesa a aquesta Comunitat i han permés tornar a fer polítiques per a les persones després de 20 anys de Partit Popular”. Entre aquestes, ha remarcat el tractament per a 15.000 malalts d’Hepatitis C i el Pla Edificant per a la millora de centres educatius d’una manera conjunta amb els ajuntaments.

“Quan guanyem el pròxim dia 26 i guanyem l’Alcaldia d’Albalat de la Ribera, les portes de la nostra terra sempre les tindràs obertes”, ha assenyalat el dirigent local qui ha mostrat la seua alegria perquè un president de la Generalitat visita per primera vegada la localitat. També ha intervingut l’alcaldessa de Fortaleny, Juani Clos, qui ha agraït al president de la Generalitat per “retornar-nos la il·lusió, per la teua lluita constant, per la teua aposta per la igualtat real entre homes i dones i per demostrar que només el Partit Socialista pot governar per a la majoria”.

Després d’ells, el secretari comarcal del PSPV-PSOE a la Ribera Baixa, Salvador Martínez, ha expressat que en les pròximes eleccions “ens juguem molt” i ha animat a “intentar que tots els pobles de la comarca siguen socialistes perquè és molt important continuar amb les polítiques per a les persones”. Martínez ha posat en valor que el govern de la Generalitat “ens ha servit per a consolidar polítiques bones per a la gent” i ha finalitzat ressenyant que “els pobles xicotets necessiten un suport extra com el que està donant Ximo Puig des de la Generalitat amb la seua presència i treball”.

La entrada Ximo Puig: “És bàsic que en cada poble governe un alcalde o una alcaldessa socialista per a poder avançar perquè encara no està tot fet” se publicó primero en pspvpsoe.