Ximo Puig: “Hi ha una voluntat inequívoca de govern que aprofundisca el canvi que s’ha produït aquests últims 4 anys”

  • El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE assenyala que la Mesa de les Corts “tindrà continuïtat en la Presidència amb una majoria de progrés” 
  • El líder dels socialistes valencians destaca que “els qui representem el canvi som gent que pensa en l’interés general de la ciutadania”

El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha destacat aquest dimarts després de reunir-se amb Mónica Oltra, vicepresidenta de la Generalitat i coportaveu de Compromís, i Rubén Martínez Dalmau, cap de llista a les últimes eleccions autonòmiques d’Unides Podemos-Esquerra Unida que “hi ha una voluntat inequívoca de govern que aprofundisca el canvi que s’ha produït en aquests últims 4 anys”.

Per al dirigent socialista “hui és un dia transcendent per al nostre autogovern” amb una trobada en el qual s’ha expressat “la voluntat de continuar amb el canvi que iniciem en 2015”. “Els valencians i les valencianes han de sentir orgull al saber que els que estem representant eixe canvi som gent que pensa en l’interés general de la ciutadania i no en l’interés partidista ni d’una sola part de la població”, ha afegit.

El líder del PSPV-PSOE ha explicat que a partir d’ara hi haurà més reunions entre les tres forces progressistes que estan representades en Les Corts Valencianes en les quals, en primer lloc, es farà una avaluació dels 4 anys de l’actual Consell. Així mateix, ha assenyalat que el dijous es constituirà la Mesa de les Corts, que en ella hi haurà “una majoria de progrés que responga al que van votar els valencians i les valencianes” i ha apostat perquè aquesta és “definitiva” i tinga “un toc de continuïtat”.

Finalment, el president de la Generalitat ha destacat que aquestes trobades es duran a terme “des de la voluntat de l’acord i amb un absolut respecte a les institucions que hem de representar”.

La entrada Ximo Puig: “Hi ha una voluntat inequívoca de govern que aprofundisca el canvi que s’ha produït aquests últims 4 anys” se publicó primero en pspvpsoe.