El diputat nacional del PP per Alacant, Agustín Almodóbar, va preguntar durant la comissió d’Interior al secretari d’Estat de Seguretat, Rafael Pérez, per la nova Comissaria de Benidorm, al mateix temps que li ha demanat que aclarisca si és “una actuació prioritària per al Govern d’Espanya, tal com ho era per al Partit Popular”.

Segons ha indicat Almodóbar en la comissió “avui hem sabut que demà presenten els Pressupostos. Han inclòs vostès la comissaria en ells?”, ha preguntat, i en aquest sentit, ha exigit la seua inclusió de manera urgent si encara no s’havia fet.

“Urgeix saber si la comissaria haurà d’esperar per culpa de la motxilla carregada de peatges que tenen vostès amb tots els seus socis d’investidura, molts dels quals, d’altra banda, critiquen el comportament i treball de tots els que vetlen per la nostra seguretat i perquè es respecte la nostra Constitució”, ha remarcat el diputat en la seua intervenció.

Per això, ha exigit al secretari d’Estat de Seguretat que li aclarisca “a la ciutat de Benidorm com és el compromís d’aquest Govern respecte a la construcció de la seua nova Comissaria del Cos Nacional de Policia, tal com es va comprometre el Govern en 2018”. “Són molts anys esperant i Benidorm no ho mereix”, ha afegit.

“Estem parlant d’una ciutat l’actual comissaria de la qual data de principis dels 70, situada en un edifici en el centre de la ciutat amb les actuals incomoditats”, ha afegit per a tancar la seua intervenció.

Al desembre de 2014 Agustín Almodóbar, acompanyat del llavors alcalde de Benidorm -del Partit Socialista- ja van mantenir una reunió en la seu del Ministeri amb els responsables de la Gerència d’Infraestructures de Seguretat de l’Estat en la qual es va abordar la necessitat de construir una nova Comissaria per al Cos Nacional de Policia.

Després d’aquella reunió, el Govern del Partit Popular va decidir en 2018 qualificar la nova Comissaria del Cos Nacional de Policia com una infraestructura “prioritària”.

L’Ajuntament de Benidorm es va comprometre a cedir al Ministeri la parcel·la per a això i l’elaboració del projecte bàsic. En aconseguir l’alcaldia el Partit Popular en 2015, a l’agost, el Ple de l’ajuntament per unanimitat va acordar cedir una parcel·la de quasi 5.000 metres quadrats formalitzant-se acta de lliurament d’aquesta parcel·la a l’abril de 2017.