El president ha estat acompanyat de l’alcalde de la Pobla, Abel Martí, mostrant tots dos el seu suport al treball que es realitza des de l’organització

Mazón ha estat acompanyat d’Abel Martí, alcalde de la Pobla de Vallbona, Jaime Serra, president del Banc d’aliments, i Maribel Navarro, coordinadora del projecte. Durant la visita tots dues mandataris han manifestat el seu suport al Banc d’aliments, destacant la labor social que aquest realitza. 

“Vull agrair al president de la Generalitat Valenciana la seua presència hui per a sumar-s’a aquest projecte que abasten tantes famílies i que complix amb aquesta necessitat. És un honor per a la Pobla de Vallbona que estiga assentat ací, i de la mateixa manera que la Generalitat estarà al costat del banc d’aliments, la Pobla de Vallbona també estarà”, ha assenyalat Abel Martí, alcalde de la Pobla de Vallbona. “Dones d’ací calç agrair el treball que fan, així com la visita del president de la Generalitat i el treball que sé que farà a partir d’llaura, i oferim la Pobla de Vallbona per a estar al costat dels famílies que ho necessiten”. 

L’alcalde de sa Pobla ha assenyalat la rellevància que te per al municipi que Carlos Mazón haja triat el Banc d’aliments i la Pobla de Vallbona per a fer la primera visita institucional. 
“Vinc aquest matí a complir una promesa personal, i a convertir-l’en institucional i en suport real, amb gent com Jaume o Maribel, i vull agrair a l’alcalde de sa Pobla i tot el seu equip que és ací. He volgut traslladar un símbol aquest matí, però el més important és que no ens quedem en el símbol i el convertim en una realitat major i creixent, perquè desgraciadament la realitat de la pobresa és major i creixent”, ha afirmat el president de la Generalitat Valenciana. 

“Mes allà dels subvencions, dels diners públics i del suport de tots, a través de la Generalitat, que per descomptat ha d’estar molt atenta a aquesta realitat, o qualsevol altra administració, el que m’agradaria convertir en realitat dones d’aquest símbol és la gran solidaritat del poble valencià, que està fent que aquests magatzems s’òmpliguen tots els dies i és buiden tots els dies en benefici dels qui més ho necessiten”, ha asseverat Carlos Mazón. 

El Banc d’aliments atingues a prop de 60.000 persones cada mes, una xifra que ha sigut ressaltada per Mazón, qui, al costat de l’alcalde de la Pobla de Vallbona, han remarcat, una vegada més, el seu suport a la institució per a continuar col·laborant i ajudar a totes els famílies que el necessiten.