La Colla Verda llança una invitació a participar en la jornada d’ajuda a la biodiversitat el dissabte, 5 de març

El pròxim dissabte 5 de març la Colla Verda convida a la segona activitat de la seua campanya de voluntariats hivernals. L’activitat esta va prevista per a la setmana passada, però es va decidir ajornar per la pluja.

Concretament, llancen una invitació a participar en una jornada de col·locació de caixes. Amb esta actuació el projecte de voluntariat ambiental d’Acció Ecologista-Agró i l’Ajuntament de Sagunt vol millorar la biodiversitat del riu Palància en el seu tram urbà al seu pas per la capital del Camp de Morvedre.

Des d’Acció asseguren que els fa especial il·lusió esta activitat perquè “col·locarem les caixes niu en arbres de ribera que han sigut plantats durant els darrers anys per la Colla Verda o per AE-Agró en el Palància. A més a més, aprendrem sobre importància de la biodiversitat urbana i les espècies d’ocells insectívors que ocuparan les caixes niu”.

El punt de trobada per als participants en esta jornada de col·locació de caixes niu serà la zona d’entrada al Palància pel Barri de Sant Josep (Port de Sagunt) a les 10.30 hores. Per a participar en este voluntariat de la Colla Verda, és necessari apuntar-se completant este formulari. La inscripció es tanca dijous 3 de març i les places són limitades.