La seua dona ha sigut investigada pels mateixos fets

El detingut va ser gravat per les càmeres de seguretat dels supermercats.

La Guàrdia Civil ha detingut a un home de 37 anys per setena vegada per furts a clients de supermercats de les províncies d’Alacant i Albacete, i sospita que podria ser responsable de 47 d’aquests actes delictius. Segons ha informat la Comandància Provincial en un comunicat, el detingut és espanyol i ha quedat en llibertat després de prestar declaració en el jutjat. La seua dona, que suposadament l’ajudava en el trasllat i fugida dels llocs de comissió dels furts, ha sigut investigada pels mateixos fets.
L’estudi i anàlisi de les càmeres de seguretat va permetre esbrinar l’habilitat amb la qual el suposat autor dels fets utilitzava per a sostraure carteres, moneders i mòbils dels clients d’aqueixos locals comercials. Sempre en horari de més afluència, triava a les persones que estigueren pròximes a una prestatgeria mentre ell, amb l’excusa de voler agafar un producte situat en el més alt, s’acostava a la seua víctima en gran manera fins que aconseguia furtar les seues pertinences sense que s’adonara.
Coneixedors de la seua identitat, els investigadors van preparar un dispositiu de seguiment des del seu domicili a Elda fins a un supermercat d’Ibi. Una vegada allí, agents de paisà van procedir a la seua detenció, en el moment d’emprar la seua tàctica d’acostament a una nova víctima.