L’assalt va ocórrer a mitjan vesprada del passat 7 d’abril i, davant la reacció dels empleats, un dels atracadors va propinar amb la pistola ‘táser’ diverses descàrregues elèctriques a alguns d’ells

La Policia Nacional ha detingut a Benidorm als tres presumptes autors d’un atracament a una cafeteria d’aquesta localitat en el qual van emprar guants, caputxes, caretes de pallasso i una arma elèctrica tipus ‘táser’ per a sostraure els diners recaptats, segons un comunicat de la Comissaria Provincial.
L’assalt va ocórrer a mitjan vesprada del passat 7 d’abril i, davant la reacció dels empleats, un dels atracadors va propinar amb la pistola ‘táser’ diverses descàrregues elèctriques a alguns d’ells.
Malgrat tot, els treballadors van aconseguir retenir a un d’assaltants fins a l’arribada dels agents, que ho van detenir.
Gràcies a la declaració dels testimonis, i després de visualitzar les càmeres de seguretat de la zona i del local, els policies van identificar a un altre dels suposats lladres, que va ser localitzat i capturat pocs dies després.
La seua detenció va permetre esbrinar la filiació del tercer, que va ser capturat a primera hora d’ahir per agents de la Brigada de Policia Judicial de Benidorm encarregats de la investigació, que ho van posar a la disposició del Jutjat d’Instrucció número 3 de Benidorm.