La Policia Local d’Elx va detenir a principis de mes a dos homes mentre intentaven robar material en l’antiga estació Phoenix, en l’Hort del Gat.

Els agents, mentre realitzaven funcions de vigilància pel Camí del Gat, van escoltar sorolls de l’interior de l’edifici i van observar a través d’una finestra fracturada als presumptes implicats trencant l’interior de l’immoble per a extraure el cable elèctric així com unes platines clavades en el sostre.

La dotació policial va accedir a l’antiga estació per a parlar amb els dos homes, els qui van manifestar que tenien permís per a portar-se tot el que volgueren i pernoctar en el seu interior. A més, van reconèixer haver-se portat el motor d’una llavadora i diversa ferralla.

Els agents els van informar que no podien estar en l’edifici pel que se’ls va realitzar una acta a la Llei 4/15 per ocupació.

De la mateixa manera, tots dos implicats van ser traslladats a dependències policials per a la seua identificació per cometre presumptament un delicte lleu de furt i se’ls va intervenir unes tenalles i unes alicates.