Només ha sigut superat per Reial Madrid, Barcelona i Girona

El Castelló ha acabat la lliga com el quart equip més golejador de les tres primeres categories del futbol espanyol, només superat pels tres primers classificats de Primera Divisió, que han sigut el Reial Madrid, el Barcelona i Girona.

L’equip ‘orellut’ ha aconseguit marcar 74 gols, que li han permés acabar campió del grup II de Primera RFEF i ascendir a Segona divisió fa diverses jornades.

El Reial Madrid ha conquistat la Lliga en Primera amb 87 gols, seguit del Barça, que ha marcat 79, i del Girona, que ha aconseguit 85. Després d’ells, però ja amb 70 punts i per davall de la marca del Castelló, s’ha situat l’Atlètic de Madrid.

Tant en Primera com en Primera RFEF s’han jugat 38 partits, mentre que en Segona ja s’han disputat 41 partits i falta un per a acabar, però de moment el màxim golejador és l’Eibar amb 68 punts.

El Castelló ha anotat una mitjana de 1,94 gols per partit que s’eleva quan juga com a local a 2,47 gols per partit en haver marcat fins a 47 gols en les seues compareixences en l’estadi Castalia.

Els albinegros es van quedar sense anotar aquesta temporada davant el Sant Ferran, Eivissa, Còrdova, Alcoià i el Sanluqueño, en aquesta última jornada, en la qual ha sigut l’única en la qual s’ha quedat sense marcar en Castalia.