· En la reunió s’ha posat en valor el paper del Govern valencià durant aquesta crisi sanitària i la “labor fonamental” dels ajuntaments durant aquests dies

· El síndic del PSPV-PSOE en Les Corts Valencianes, Manolo Mata, indica que ara la “gran preocupació” és dissenyar el futur, i, en aqueix futur “hem de tindre mecanismes per a impedir que una cosa així es torne a produir”

València, 20 d’abril de 2020.- El grup socialista en Les Corts Valencianes ha mantingut hui una reunió telemàtica per a avaluar la situació i dissenyar una reincorporació progressiva a la presencialitat en el Parlament. La trobada s’ha celebrat amb anterioritat a la Diputació Permanent que tindrà lloc el dimecres 22 i el dijous 23 d’aquesta setmana amb la compareixença del president de la Generalitat, Ximo Puig, la vicepresidenta Mónica Oltra i a la consellera de Sanitat, Ana Barceló. A més, durant aquestes sessions es convalidaran dos decrets, un d’Economia i un altre d’Educació.

En la reunió, a la qual han assistit també els assessors del grup, s’ha posat en valor el paper del Govern valencià durant aquesta crisi sanitària. El síndic del grup, Manolo Mata, ha ressaltat “la capacitat d’anticipació del Consell” i ha valorat molt positivament “la construcció d’hospitals de campanya per a avançar-se al possible col·lapse de les Ucis i els centres sanitaris”. Així mateix, també ha destacat la “labor fonamental” que estan complint els ajuntaments durant aquests dies.

Mata també ha indicat que ara mateix la “gran preocupació és dissenyar el futur”, i, en aqueix futur “hem de tindre mecanismes per a impedir que una cosa així es torne a produir”. En aqueix sentit, el síndic socialista ha assenyalat la necessitat de “fer canvis legislatius per a protegir als més desfavorits”. “Hem de treballar per a veure com revitalitzem el teixit productiu i com rescatem al xicotet comerç i al turisme” ha conclòs.

La entrada El grup socialista en Les Corts es reuneix per a avaluar la situació i dissenyar una reincorporació progressiva a la presencialitat en el Parlament valencià se publicó primero en pspvpsoe.