• La diputada socialista en Les Corts Valencianes Sandra Martín ha presentat les inversions que recullen els Pressupostos de la Generalitat de 2021 per a la localitat de Mutxamel en una roda de premsa juntament amb la portaveu del PSPV-PSOE en el municipi, Loreto Martínez
  • Martínez destaca que les inversions se centren en el Pla Edificant de construcció i reforma de centres educatius, en un any en què “s’ha demostrat més que mai la importància fonamental d’aquestes infraestructures”

València, 20 de gener de 2021.- La diputada socialista en Les Corts Valencianes Sandra Martín ha destacat hui que “els millors Pressupostos de la Generalitat de la història” recullen un total de 3,5 milions d’euros en inversions per a Mutxamel. Així ho ha manifestat Martín, que ha presentat les inversions que recullen els Pressupostos de la Generalitat de 2021 per a la localitat de Mutxamel en una roda de premsa en la qual ha participat també la portaveu del grup socialista a l’Ajuntament de la localitat, Loreto Martínez.

“Aquests pressupostos naixen amb la vocació de donar resposta a una situació excepcional com és la crisi sanitària provocada pel coronavirus”, ha destacat Martín, que ha afirmat així mateix que “aquest Consell escolta els municipis i atén les seues reivindicacions, i aqueixa aposta pel municipalisme es reflecteix clarament en aquests comptes, que busquen que ningú quede arrere”.

En aquest sentit, ha recordat que “tant els Pressupostos de la Generalitat com els del Govern d’Espanya estan emmarcats en una situació excepcional de pandèmia, i per això els comptes atenen l’emergència sanitària i estableixen les bases per a la reconstrucció”. “Aquests Pressupostos, que naixen del diàleg, del consens i de prioritzar els interessos generals dels valencians i les valencianes, garantiran una eixida justa i social a la crisi provocada per la pandèmia”, ha afirmat.

Per part seua, la portaveu del grup socialista a l’Ajuntament de la localitat, Loreto Martínez, ha destacat que els comptes recullen unes inversions totals per a la localitat de Mutxamel de 3,5 milions d’euros, la qual cosa suposa “una xifra històrica”. Entre elles, ha destacat la “clara aposta” del Consell de Ximo Puig pel reforç del Pla Edificant de construcció i reforma de centres educatius “en un any en què s’ha demostrat més que mai la importància fonamental d’aquestes infraestructures”. “Són els millors comptes per a Mutxamel, perquè escolten i atenen les reivindicacions locals”, ha conclòs.

La entrada El PSPV-PSOE destaca les inversions de 3,5 milions a Mutxamel en“els millors Pressupostos de la història” se publicó primero en pspvpsoe.