• La diputada socialista en Les Corts Valencianes, Sabina Escrig, ha presentat les inversions que recullen els Pressupostos de la Generalitat de 2021 per a la localitat d’Almassora en una roda de premsa juntament amb el senador per Castelló Artemi Rallo i l’alcaldessa d’Almassora, Merche Galí
  •  Galí destaca inversions com les contemplades en el Pla Edificant o les que permetran adequar la comissària de la Policia Local

Almassora, 21 de gener de 2021.- La diputada socialista en Les Corts Valencianes, Sabina Escrig, ha assegurat hui que “els pressupostos per a la recuperació econòmica i social destinen 8,7 milions d’euros a Almassora”. Així ho ha manifestat Escrig, que ha presentat les inversions que recullen els Pressupostos de la Generalitat de 2021 per a la localitat d’Almassora en una roda de premsa en la qual ha participat també el senador per Castelló Artemi Rallo, i l’alcaldessa de la localitat, Merche Galí.

“Són moments complicats, els que hem viscut i els que estem vivint amb la pandèmia, per això aquests pressupostos són social i econòmicament el que necessita la nostra societat per a continuar cap avant i no deixar a cap arrere com va passar en l’anterior crisi econòmica” ha destacat Escrig, que ha afirmat així mateix que “ens trobem amb un pressupost per a la recuperació, per a continuar treballant per una societat més igual i justa”.

En aquest sentit, l’alcaldessa Merche Galí ha destacat que els comptes recullen unes inversions totals per a la localitat d’Almassora de 8.710.925 milions d’euros. Entre elles, ha destacat les línies destinades al Pla Edificant, d’un total de 8.020.277€, o les inversions contemplades per a l’adequació de la comissària de la policia local, amb un total de 100.000€. “Aquestes inversions ens permetran realitzar obres fonamentals per a Almassora i fer front a les conseqüències de la pandèmia” ha defensat.

Per part seua, senador per Castelló Artemi Rallo ha afirmat que “els pressupostos de la Generalitat van d’acord amb els aprovats pel Govern d’Espanya, i suposen tots dos un avanç extraordinari per a la Comunitat”. “Per primera vegada es fa justícia amb la Comunitat Valenciana, i també amb la província de Castelló” ha assenyalat el senador, destacant els 250 milions d’inversió es rebran i que permetran “garantir el desenvolupament de les nostres infraestructures i garantir la finalització del corredor mediterrani”.

La entrada El PSPV-PSOE destaca que “els pressupostos per a la recuperació econòmica i social de la Comunitat destinen 8,7 milions d’euros a Almassora” se publicó primero en pspvpsoe.