Pedro Robles encapçala la candidatura per a “afrontar la creació d’ocupació, enfortir el benestar de la ciutadania i la convivència tolerant”

El PSPV-PSOE d’Alfondeguilla presenta una llista que combina experiència i il·lusió per canviar el municipi. Pedro Robles encapçala una candidatura que es caracteritza per la seua capacitat de gestió i moltes ganes de treballar i explica que “de qui triem el pròxim 28 de maig dependrà que puguem afrontar afrontar la creació d’ocupació, enfortir l’estat de benestar, fomentar la convivència tolerant o propiciar la participació ciutadana i la transparència”.

Per a fer això, Pedro Robles està acompanyat de Concepción Martínez, Judit Herrera, José Manzana, Carlos Rodríguez, Anna Manzana i Rosa Ana Doñate, així com Aitor Galindo i Pascual Galindo com a suplents. “Tenim una combinació d’experiència i joventut i volem fer d’Alfondeguilla un lloc amb major qualitat de vida per a viure. Tenim un programa electoral molt treballat i serem reivindicatius amb les altres administracions perquè col·laboren en aquest creixement del nostre municipi”, argumenta el candidat del PSPV-PSOE.

Finalment, Robles ha indicat que “demanem la confiança de les nostres veïnes i veïns per a dur a terme un projecte socialista en la localitat que pose a les persones en el centre de la política. Per a això, només cal veure com treballen els governs socialistes que tenim voltant amb Josep Martí en la Diputació de Castelló i Ximo Puig en la Generalitat Valenciana o Pedro Sánchez en el Govern d’Espanya, que són un clar exemple que els governs del PSOE li senten bé al nostre municipi”.