• La secretària de Política d’Aigua del PSPV-PSOE, Rosa Guillén, recrimina a Carlos Mazón que “utilitzi les institucions i la comunicació institucional per a fer partidisme, una estratègia partidista que només utilitza una persona a Espanya: Isabel Díaz Ayuso en la Comunitat de Madrid”
  •  Guillén subratlla que “si al PP de veritat el preocupen les i els regants alacantins, ha de donar suport a la PNL presentada pel PSPV-PSOE perquè Ayuso renunciï a llevar 60 hm³ del transvasament Tajo-Segura”

València, 21 de juliol de 2021.- La secretària de Política d’Aigua del PSPV-PSOE, Rosa Gillén, ha assegurat després de les declaracions de Carlos Mazón que “li agradi o no al Partit Popular, només amb un Govern liderat pel PSPV-PSOE s’aconseguirà l’acord d’aigua per sempre que necessita la província d’Alacant”. “Al PP únicament li interessa l’aigua per a politiquear i confrontar”, ha denunciat Guillén, qui ha subratllat que “els governs que han augmentat el cabal per als nostres regants han estat governs socialistes”.

“És vergonyós que Carlos Mazón utilitzi les institucions i la comunicació de la Diputació d’Alacant per a fer partidisme”, ha recriminat la dirigent socialista, i ha apuntat que “aquesta estratègia partidista només la utilitza una persona a Espanya: Isabel Díaz Ayuso en la Comunitat de Madrid”. Així mateix, Guillén ha apuntat que “si el PP vol acostar l’espatlla i contribuir al fet que el camp alacantí tingui aigua per sempre, hauria de donar suport a la PNL que va presentar el PSPV-PSOE per a exigir a Ayuso que renunciï als 60 hm³ que vol llevar al transvasament Tajo-Segura”.

La secretària de Política d’Aigua del PSPV-PSOE també ha recordat al PP que “els i les socialistes ens vam oposar i votem en contra d’aquesta última modificació de les regles d’explotació del Tajo-Segura”, perquè “volem la mateixa quantitat d’aigua al preu de sempre”. “No és temps ni de conflictes ni de guerres estèrils, sinó de treballar junts en la mateixa direcció per a posar-nos del costat dels i les regants, que volen veure’ns treballant per ells”, ha afirmat la dirigent socialista.

“El Govern de Mariano Rajoy ha estat l’únic que va tancar el transvasament i va deixar sense aigua a la província d’Alacant”, ha recordat Guillén, qui ha lamentat que “encara avui veiem un Partit Popular que, en lloc de posar-se del costat del president Ximo Puig per a formar un front unit, està barallant el que mai li va donar als regants en el Govern, però que demana quan està en l’oposició”.

Finalment, Rosa Guillén ha afirmat que “tant Mazón com el PP saben que el president Ximo Puig està i estarà del costat dels i les regants, i aconseguirà l’estabilitat hídrica que tant necessita la província d’Alacant”. “Els i les alacantines saben que tindran aigua de qualitat per al regadiu, a bastament i a un preu just, gràcies al treball i a les inversions que està negociant i aconseguint l’actual Consell liderat per Ximo Puig”, ha conclòs la dirigent socialista.

La entrada Guillén: “Només amb un Govern liderat pel PSPV-PSOE s’aconseguirà l’acord d’aigua per sempre que necessita la província d’Alacant” se publicó primero en pspvpsoe.