Jose Muñoz: “El cicle electoral que va començar el passat 28A consolida al partit socialista com la força més votada en la Comunitat Valenciana”

  • El secretari d’Organització del PSPV-PSOE incideix que després de 28 anys el partit socialista torna a ser la força més votada en la Comunitat. “Som el partit que més majories absolutes hem obtingut”

València, 27 de maig de 2019.- “Aquestes eleccions han estat un èxit rotund tant en els resultats municipals com en europeus” així de contundent s’ha mostrat el secretari d’Organització del PSPV-PSOE, Jose Muñoz, davant els mitjans de comunicació per a valorar el resultat dels comicis. Muñoz ha recordat que els resultats han situat al partit socialista com la força més votada, després de 28 anys. “El cicle electoral que va començar el passat 28A, on es va aconseguir un gran resultat amb Ximo Puig i Pedro Sánchez, es consolida en el vot europeu i municipal”. “Per majories absolutes, per l’increment del nombre de regidors, som un partit que ara mateix li traiem 120.000 vots al segon partit, al PP” ha puntualitzat.

El dirigent socialista ha recordat que ha estat el partit socialista el que més majories absolutes ha obtingut mantingut les alcaldies de ciutats molt importants i fins i tot reforçat unes altres que ja es tenien com Castelló o Elx. Quant a la ciutat de València, el dirigent socialista ha assenyalat que ha estat la “força del partit socialista la que ha permés mantenir el govern d’esquerres”. “A diferència d’altres llocs com Madrid i Barcelona on s’ha perdut governs de progrés, aquí a València aquesta força del partit socialista ha fet que es mantingués la ciutat en mans dels progressistes”, ha recordat.

Muñoz ha destacat que en el cas dels resultats de les Eleccions Europees el partit socialista ha incrementat 10 punts i 400.000 vots respecte a 2014, i en el cas de les municipals “el partit socialista torna a ser la força hegemònica després de 28 anys, la força més important en tota la Comunitat Valenciana, hem superat la barrera dels 2.000 regidors”.

Sobre aquest tema, el secretari d’Organització ha subratllat que es tracta d’uns resultats que es veuran reflectits en la configuració de les diputacions provincials mantenint la de València i sobre la de Castelló ha assenyalat que “mancant les dades oficials del Ministeri tot apunta al fet que es recuperaria la Diputació de Castelló per als socialistes”. Per a Jose Muñoz es tracta d’una “notícia històrica”, ja que, tal com ha indicat “la Diputació de Castelló va ser on es va assentar el poder del PP, especialment de Carlos Fabra”. “Per als socialistes que hem estat tant temps barallant contra aquest model corrupte de fer política també és un triomf històric”, ha defensat.

La entrada Jose Muñoz: “El cicle electoral que va començar el passat 28A consolida al partit socialista com la força més votada en la Comunitat Valenciana” se publicó primero en pspvpsoe.