Jose Muñoz exigeix explicacions per “la fosca operació afavorida per Isabel Bonig per a condonar el deute a la Fundació de la visita del Papa”

  • El secretari d’Organització del PSPV-PSOE destaca “la falta de transparència del Partit Popular” en demostrar-se que la condonació del deute es va assumir pel Consell sense estar en l’ordre del dia del ple
  • Jose Muñoz apunta que el Partit Popular “ha tornat a demostrar una vegada més el poc respecte que li té als valencians i valencianes i a les seues institucions”

València, 4 de desembre de 2019.- El secretari d’Organització del PSPV-PSOE, Jose Muñoz, ha exigit a Isabel Bonig que “deixe d’amagar-se” i que explique “la fosca operació per a condonar el deute de Vaersa a la Fundació de la visita del Papa”. El secretari d’Organització ha indicat que “en lloc d’esclarir-se què va passar amb aqueix deute, cada dia que passa anem coneixent informacions que contradiuen la versió inicial d’Isabel Bonig en els jutjats”. Sobre les informacions publicades hui, que apunten que la condonació del deute es va assumir pel Consell sense estar en l’ordre del dia del ple, Muñoz ha destacat “la falta de transparència del Partit Popular” i ha assenyalat que “han tornat a demostrar una vegada més el poc respecte que li té als valencians i valencianes i a les seues institucions”.

Així mateix, el secretari d’Organització del PSPV-PSOE ha explicat que això és “un capítol més de totes les festes que el Partit Popular carregava a la butxaca de la ciutadania”, i ha instat a Isabel Bonig a “deixar d’enganyar i aclarir d’una vegada per sempre l’entramat que hi ha darrere de la condonació del deute a la Fundació que va organitzar la visita del Papa”. “Continuem pagant la mala gestió i el balafiament del PP; els valencians mereixem saber a on anava a parar els nostres diners”, ha destacat.

Muñoz ha reiterat que des del PSPV-PSOE “continuarem exigint màxima transparència” i ha assenyalat que “això és un exemple més de la col·lecció mentides del Partit Popular”. “Isabel Bonig ha d’assumir la seua responsabilitat”, ha assegurat Muñoz, qui també ha recordat que la condonació del deute de Vaersa a la Fundació de visita del Papa “va ser autoritzada quan la presidenta del PP valencià, Isabel Bonig, era consellera d’Infraestructures, Medi Ambient i a més consellera delegada de Vaersa“.

Finalment, el dirigent socialista ha exigit al Partit Popular que “després d’haver deixat a la Comunitat Valenciana en un forat negre de deutes i corrupció, el mínim que poden fer és disculpar-se i aclarir en què es va invertir els diners de tots”. “No pararem fins a arribar a la fi d’aquest assumpte, tal com hiciemos amb Gürtel, Emarsa, la Fórmula 1, i tots els casos de corrupció del PP que van ser destapats pels socialistes”.

La entrada Jose Muñoz exigeix explicacions per “la fosca operació afavorida per Isabel Bonig per a condonar el deute a la Fundació de la visita del Papa” se publicó primero en pspvpsoe.