El divendres 1 i el dissabte 2 de desembre es podran gaudir de moltes activitats nadalenques per a totes les edats

La Pobla de Farnals dona la benvinguda al Nadal amb una gran festa on la llum, el color, la música, la pólvora i el xocolate impregnen cada racó del municipi. 

El divendres 1 de desembre una gran cavalcada amb figures gegants il·luminades recorrerà els principals carrers de La Pobla de Farnals. L’eixida tindrà lloc en la plaça Sant Vicent, davant del Consistori, a les 18 hores. El recorregut finalitzarà en la mateixa plaça Sant Vicent, on es procedirà a l’encesa de l’arbre de Nadal, amenitzat per un gran castell de focs artificials i l’actuació del cor infantil de la Unió Musical de La Pobla de Farnals. 

En finalitzar l’espectacle musical, la regidoria de Festes repartirà a tots els assistents xocolate calent acompanyat de coca de llanda facilitada per l’associació Comerciants Associats de La Pobla de Farnals. 

L’endemà, el dissabte 2 de desembre, la festa continua a La Pobla de Farnals, però aquesta vegada la cavalcada il·luminada es desplaçarà fins a la platja del municipi. A les 18 hores començarà aquest espectacle de llums on la música estarà a càrrec de la batucada local, Batucreu, que amenitzarà el recorregut de les espectaculars figures amb llum fins a la mateixa plaça Corts Valencianes, on la pólvora acompanyarà l’encesa de l’arbre. 

Una vegada finalitzada l’encesa de llums, l’ajuntament de la localitat repartirà xocolate per a totes les persones que s’acosten a gaudir d’aquest esdeveniment tan cridaner. 

Selfie nadalenc 

L’ambient nadalenc de La Pobla de Farnals es fa latent en les diferents instal·lacions nadalenques que ha col·locat l’Ajuntament en el municipi perquè tot el món tinga una fotografia de record d’aquestes festes tant assenyales. 

Així doncs, tant a la platja, en la plaça Corts Valencianes, com en el centre urbà, en la plaça Sant Vicent, s’instal·laran uns fotoreclams perquè tot el món puga realitzar-se una selfie o una fotografia cent per cent nadalenca.  A més, els xiquets i xiquetes podran enviar la seua carta al Pare Noel en les bústies instal·lades en cadascuna de les zones habilitades dels fotoreclams. 

Mercat de Nadal 
L’agenda festiva de la localitat de l’Horta Nord continuarà oferint plans per a tots els públics, aquesta vegada amb un mercat nadalenc que tindrà lloc a la platja, des del divendres 8 fins al diumenge 10 de desembre en la plaça Corts Valencianes.