El director de Diversitat ha liderat la primera reunió conjunta que es produeix entre el Consell i les associacions i federacions de la província alacantina

El director general de Diversitat, Stephan Soriano, s’ha reunit amb les diferents associacions i federacions LGBTIQ+ de la província d’Alacant, dins de la ronda de contactes que es produeixen amb les diferents organitzacions i associacions de la Comunitat Valenciana.

En la reunió s’ha remarcat la necessitat de treballar de manera conjunta per a posar en marxa diverses iniciatives i polítiques de diversitat.

El director general de Diversitat ha manifestat la importància de la trobada, ja que “era la primera reunió conjunta celebrada entre el Consell i totes les associacions i federacions de la província d’Alacant”.

Així mateix, Stephane Soriano ha recordat que per al Consell “el més important són les persones”.

Després de la visita, Soriano ha visitat també les oficines i instal·lacions del servei Orienta a la ciutat d’Alacant, al costat de la regidora de Drets Públics de l’Ajuntament d’Alacant, Begoña León Brotons.

Stephane Soriano ha recordat que aquest servei “ofereix una atenció integral d’assessorament i suport a persones integrants del col·lectiu, els seus familiars o afins”.