El vicepresident i diputat de Promoció Turística, Eduardo Dolón, ha inaugurat aquest matí les obres d’ampliació de la xarxa d’aigües pluvials en el nucli urbà de Pilar de la Horadada, una actuació que ha comptat amb un pressupost de 594.419 euros, dels quals la institució provincial ha sufragat el 65% amb una aportació de 286.372 euros, assumint la resta l’Ajuntament.

Dolón, que ha estat acompanyat per l’alcalde de la localitat, Ignacio Ramos, ha destacat el compromís de la Diputació amb el Pilar de la Horadada i amb les necessitats d’aquest municipi “com és la canalització de la seua xarxa d’aigües pluvials, una obra que, encara que no es veu, és molt important per a evitar possibles inundacions”.

“Aquesta actuació és un exemple més de la raó de ser de la institució provincial, que no és una altra que estar prop dels ajuntaments atenent les seues demandes”, ha afegit. 

L’obra ha contemplat la construcció de les canalitzacions per a la recollida de pluvials en l’avinguda Vistahermosa i La Venta. Així mateix, després d’aquestes, s’ha procedit al reasfaltat de les vies afectades, la qual cosa ha millorat considerablement l’estat d’aquestes.