Els agents han intervingut 50 plantes de marihuana de grans dimensions, més de 33 quilos de cabdells d’aquesta substància estupefaent i prop de 19 quilos de fulla de marihuana

Agents de la Policia Nacional han desmantellat en la localitat valenciana de Gandia una plantació de marihuana situada a l’interior d’un xalet de la zona de Marxuquera. Els investigadors han detingut a dos homes, de 27 anys i origen albanés, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric, i han intervingut 50 plantes de marihuana de grans dimensions, més de 33 quilos de cabdells d’aquesta substància estupefaent i prop de 19 quilos de fulla de marihuana.

Les investigacions es van iniciar després de tindre coneixement els agents que a l’interior d’un habitatge de la Marxuquera podria existir un laboratori de creixement accelerat de plantes de marihuana. Després de diverses vigilàncies, els policies van interceptar a un dels habitants en el seu vehicle, localitzant en el maleter dues caixes amb gran quantitat de cabdells de marihuana, disposats per a la seua venda.

Els agents van registrar el xalet, que estava dedicat íntegrament al cultiu de plantes de marihuana. En el seu interior, van localitzar plantacions en diferents fases de cultiu, així com instal·lacions d’electricitat i lampisteria que donaven servei a les mateixes i substància ja llesta per a la seua distribució. En total, van intervindre 50 plantes de marihuana, uns 33 quilos de cabdells d’aquesta substància i uns 19 quilos de fulla de marihuana.

Per tot això, els policies van detindre als dos habitants com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric. Els arrestats, sense antecedents policials, han passat a disposició judicial, decretant-se el seu ingrés a la presó.