La consulta ciutadana estarà oberta fins al pròxim 3 d’octubre a través de la web lelianaparticipa.es.

L’Ajuntament de l’Eliana, i coincidint amb el 20 aniversari de l’espai Vicent Tarrazona, ha llançat una consulta ciutadana per a obtindre una proposta consensuada de denominacions amb què dotar dos símbols molt emblemàtics en la localitat: el caragol i la sargantana del Parc, dues escultures creades en el seu moment per l’artista local Lorna Benavides.

D’aquesta manera els veïns i veïnes podran votar entre les propostes realitzades per entitats i col•lectius com el Centre d’Estudis Locals (CEL) o el Consell de Xiquetes i Xiquets o suggerir un nou nom.

Per a prendre part en la consulta, cal accedir, mitjançant qualsevol dispositiu electrònic amb accés a Internet, a la web www.lelianaparticipa.es. Complementàriament i per al cas d’aquelles persones amb dificultat d’accés a Internet, s’ha oferit la possibilitat de participar de manera presencial acudint a l’Ajuntament, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. La fase de consulta estarà activa fins dilluns que ve 3 d’octubre.

L’edil de Participació Ciutadana, Jorge Pérez Comeche, ha recordat que aquesta consulta es realitza dins del marc dels processos de participació que des de l’Ajuntament s’impulsen “amb la finalitat d’enriquir la presa de decisions sobre polítiques públiques mitjançant la implicació i la corresponsabilitat de la ciutadania”.