Més de 80 xiquets i xiquetes nascuts en 2021 assistiran al Barranc de Mandor per a participar en la jornada

La sisena edició del Bosc de la Benvinguda reunirà aquest dissabte, 26 de novembre, a un total de 83 xiquets i xiquetes nascudes a l’Eliana el passat 2021 per a plantar el seu corresponent arbre senyalitzat amb el seu nom i data de naixement.

Enguany es plantaran per primera vegada lledoners, una espècie autòctona parent dels oms i que aportarà densa ombra, resistència a la contaminació, creixement ràpid i la bellesa de la seua fulla color verd clar. Tot això amb l’objectiu de recuperar i contribuir a crear progressivament un espai natural en zones fins ara degradades del Barranc de Mandor.

Aquesta iniciativa, posada en marxa l’any 2017, contribueix a educar per a la convivència i pel respecte cap al medi ambient, afavorint la transmissió de valors que busquen construir una societat més cívica, responsable i solidària.

L’alcalde, Salva Torrent, ha fet extensiva la invitació als familiars dels infants i a la resta de la ciutadania per a acostar-se a celebrar un matí emotiu d’arrelament i pertinença al municipi.