• El sotssecretari general del PSPV-PSOE i sindic socialista assegura que el Govern presidit per Ximo Puig “ni manipula a l’Advocacia de la Generalitat, ni manipula a la Intervenció General, ni manipula els informes” i demana al expresident Camps que “no embrute el treball de l’alt funcionariat”

València, 05 de juny de 2019.- El sotssecretari general del PSPV-PSOE i portaveu socialista en Les Corts, Manolo Mata, ha comparegut en roda de premsa després de la reunió de la Junta de Sindics i ha instat a l’expresident de la Generalitat, Francisco Camps al fet que “deixe en pau a l’Advocacia de la Generalitat”. “M’agradaria fer-li un prec al expresident Camps, pel respecte a la història i a la tradició que ha tingut en aquesta Comunitat i és que deixe en pau a l’Advocacia de la Generalitat” ha assenyalat Mata.

Així s’ha referit el dirigent socialista després de conéixer les acusacions de l’expresident Camps a l’Advocacia de la Generalitat que ha realitzat hui a la seua arribada a la Ciutat de la Justícia de València on ha comparegut per a declarar com investigat per les presumptes irregularitats en les contractacions de la Fundació V Trobada Mundial de les Famílies. Sobre aquest tema, Manolo Mata ha recordat que “el Govern presidit pel president Ximo Puig ni manipula a l’Advocacia, com sí s’ha fet en altres èpoques, ni a la Intervenció General, ni els informes”.

Mata ha instat a Camps que es defense en els jutjats però que no “embrute el treball de l’alt funcionariat de la Generalitat, que està sent independent”. “Està en el seu ple dret de poder defensar-se en els jutjats” ha defensat després d’afegir “em sembla molt bé que ho faça i ho diu algú que cree en la presumpció d’innocència i en el dret de defensa”.

La entrada Manolo Mata insta a l’expresident Camps que “deixe en pau a l’Advocacia de la Generalitat” se publicó primero en pspvpsoe.