• El portaveu de Recursos Hídrics del PSPV-PSOE en Els CortsValencianes lamenta que el president de la CHS no puga assistir a les Corts però entén que els informes del Consell d’Estat limiten la seua compareixença

• Manuel Pineda manifesta el seu desig que els altres grups parlamentaris “accepten la fórmula que s’ofereix per a tindre més informació sobre aquest desastre”

València, 18 de febrer de 2020.– El portaveu de Recursos Hídrics del PSPV-PSOE en Els Corts Valencianes, Manuel Pineda, ha considerat que l’obtenció de tota la informació necessària sobre la DANA del setembre passat i els seus efectes “ha d’estar per damunt del politiqueig i el partidisme”. Així ho ha afirmat Pineda sobre la possibilitat que el president de la Confederació Hidrogràfica del Segura, Mario Urrea, organitze una sessió informativa en la qual puga donar compte de la gestió del temporal en la seu de l’organisme.

En aquest sentit, el portaveu de Recursos Hídrics del PSPV-PSOE en Els Corts Valencianes ha lamentat que Urrea no puga assistir a la comissió d’Obres Públiques en Les Corts, però lo ha considerat comprensibleya que els informes del Consell d’Estat, ha recordat, “limiten les seues possibilitats de compareixença”.

“La polèmica no és ni l’on ni el quan”, ha afirmat Pineda, que ha destacat que “la màxima preocupació de tots els grups representats en la comissió hauria de ser aconseguir tota la informació necessària per a evitar una catàstrofe similar en una comarca que ha sigut molt castigada i pal·liar els danys que ja s’han produït”.

Per això, el diputat socialista ha manifestat el seu desig que els altres grups parlamentaris “accepten la fórmula que s’ofereix i que permitiríaobtener més informació sobre aquest desastre i donar compliment als objectius de la comissió parlamentària”.

La entrada Manuel Pineda: “La informació sobre la DANA ha d’estar per damunt del politiqueig i el partidisme” se publicó primero en pspvpsoe.