• El síndic socialista en Les Corts Valencianes ha titllat de “intolerable” que “se’ns compare amb el Partit Popular ni tan sols a efectes dialèctics”
  • Mata lamenta que Compromís “haja optat ja per les eleccions” i els ha recomanat “buscar solucions d’harmonització, col·laboració i cooperació amb els qui som els seus socis”

València, 8 de setembre de 2019.- El sotssecretari general del PSPV-PSOE i síndic socialista en Les Corts Valencianes, Manolo Mata ha assenyalat que la prioritat de Compromís hauria de ser “buscar solucions al nostre problema econòmic i no començar una campanya electoral”. En aqueixa mateixa línia, Mata ha lamentat que Compromís “haja optat ja per les eleccions” i els ha recomanat “buscar solucions d’harmonització, col·laboració i cooperació amb els qui som els seus socis”.

Així mateix, Mata ha defensat que “nosaltres mai li diríem a un altre partit quan ha de substituir als seus dirigents ens agraden més o ens agraden menys” i ha titllat de “intolerable” que “se’ns compare amb el Partit Popular ni tan sols a efectes dialèctics”. “No consentirem que se’ns equipare a la pitjor època del PP, una època d’atur, corrupció, balafiament i un nivell d’endeutament insuportable” ha indicat el síndic, qui ha insistit que “aqueixa època no té res que veure els Pressupostos Generals de l’any 2019, que eren un claríssimament beneficiosos per als interessos de valencians i valencianes”.

D’altra banda, el dirigent socialista ha reiterat que “és impossible aprovar un model de finançament mentre no hi haja Govern a Espanya i sense socis que puguen donar-ho suport” pel que, ara com ara, ha aconsellat a Compromís que es dedique a “validar i explicar el que suposen els Pressupostos Generals de l’any 2019”.

Finalment, Mata ha apuntat que espera que “això siga una tempesta passatgera d’aquest mes de setembre lluminós” però adverteix que “als socialistes valencians no ens agrada l’actitud que està tenint la cúpula de Compromís perquè nosaltres mai faríem això amb ells”. “Deslleial és qui aprofita la mínima ocasió per a criticar als seus socis de govern per a gaubança dels autèntics rivals que estan en la dreta” ha sentenciat.

La entrada Mata: “La prioritat de Compromís hauria de ser buscar solucions al nostre problema econòmic i no començar una campanya electoral se publicó primero en pspvpsoe.