• El síndic del PSPV-PSOE, Manolo Mata, demana a la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, que deixe de “intentar embrutar el nom del president” i contribuïsca a fer crides perquè la ciudadania complisca
  • Mata destaca el treball realitzat pel govern valencià el qual “ha posat les mesures més restrictives de tota Espanya”

    València, 16 de gener de 2021 .- El síndic del PSPV-PSOE, Manolo Mata, ha lamentat hui que des del Partit Popular es continue “fent partidisme amb qüestions relacionades amb la pandèmia” i defensat el treball “honest que diàriament realitzen els partits del Botànic”. Així s’ha pronunciat Mata després de les últimes declaracions de la presidenta popular, Isabel Bonig, a qui ha demanat que “deixe d’intentar embrutar el nom del president amb qüestions que li són totalment alienes”.

    “El Partit Popular creu que té pólvora però només és pólvora mullada, és insofrible que en la major de les pandèmies es dediquen a fer partidisme. La seua obligació hauria de ser fer crides a la ciudadania perquè complisca les mesures vigents” ha assenyalat el diputat socialista, al mateix temps que ha recordat que en la Comunitat Valenciana s’han pres “algunes de les mesures més restrictives de tota Espanya”.

    En aquest sentit, Mata ha destacat el treball realitzat pel Botanic “un govern plural, amb moltes veus i sintonia que treballa diàriament per resoldre la vida de les persones”. “Lluny queden els anys d’atur, corrupció i balafiament del Partit Popular” ha assenyalat Mata, qui ha lamentat que “cada dia continuen havent-hi casos vinculats a trames del PP”. “Hem de ser assenyats i deixar el partidisme de costat” ha insistit el síndic.

    Finalment, el portaveu del PSPV-PSOE ha demanat a Isabel Bonig que “deixe d’intentar embrutar el nom del senyor Puig amb qüestions que li són totalment alienes”: “Li demane a la senyora Bonig que deixe de parlar de delictes quan ella sap perfectament que són quasi sempre muntatges articulats per a fer mal als socialistes” ha conclòs.

La entrada Mata lamenta que el PP continue fent “partidisme amb la pandèmia”: “El Botànic és un govern sòlid que treballa per a millorar la vida dels valencians” se publicó primero en pspvpsoe.