• El síndic socialista en Les Corts *Valencianes explica que “s’ha traslladat als pacients per una qüestió de confortabilitat davant l’alerta groga per ratxes de vent”

València, 24 de gener de 2021.- El síndic del grup parlamentari socialista en Les Corts, Manolo Mata, ha lamentat hui que PP i Cs “no facen més que frivolitzar i, en dies com aquests, repugna el tipus d’oposició que fan”. Així s’ha referit Mata davant les crítiques que han realitzat aquests partits pel trasllat de pacients de l’Hospital de Campanya de València. D’aquesta manera, ha explicat que la Conselleria de Sanitat “amb excel·lent criteri” ha volgut “garantir el confort dels pacients davant l’alerta groga per ratxes de vent que s’ha decretat a València”.

En aquest sentit, el responsable socialista ha assegurat que “s’ha decidit traslladar als pacients perquè tenim recursos suficients perquè hui no fóra necessari utilitzar l’hospital de campanya i que pogueren estar en l’antiga Fe de Campanar”. Per això, ha criticat que el PP i Cs “només busquen acudits i fer bromes davant situacions serioses” perquè “el vent causa danys i no és cap broma”.

De fet, ha recordat que “hui ha sigut un dia molt dur en el qual protecció civil i bombers han hagut d’actuar en diversos incidents per caiguda de branques d’arbres, d’instal·lacions elèctriques, etc”. Per tant, segons ha indicat, “el més prudent i assenyat era prendre la decisió que ha adoptat la conselleria perquè tot el que siga previndre benvingut siga”.

Davant això, Mata ha recordat que “els hospitals de campanya no han patit desperfectes, segueixen ací, per a quan siguen necessaris” i ha afegit que “els que són innecessaris són els que no aporten res com Cs i PP que no fan més que frivolitzar sense aportar ni una sola proposta”. Al seu judici, “no entenen el que està passant i viuen completament al marge de la realitat”.

La entrada Mata lamenta que el PP i Cs “no facen res més a frivolitzar” i recorda que els hospitals de campanya “no han patit desperfectes i estan per a quan siguen necessaris” se publicó primero en pspvpsoe.