Mata: “Portem dos anys amb aquest tema, el PP té tots els expedients i no s’ha pagat per l’entrevista en The Guardian”

  • El síndic socialista en Les Corts Valencianes indica que aquest assumpte “no és un tema polític ni jurídicament rellevant” i, per això, “no es donen les raons d’urgència i necessitat que s’exigeixen per a convocar la diputació permanent”
  • Manolo Mata explica que el president de la Generalitat “ja ha explicat en seu parlamentària aquest tema i ha respost a totes les preguntes dels grups polítics”

València, 14 de gener de 2020.- El vicesecretari general del PSPV-PSOE i síndic socialista en Les Corts Valencianes, Manolo Mata, ha assenyalat hui en la roda de premsa posterior a la Junta de Síndics, i respecte a l’entrevista del president Ximo Puig en el diari The Guardian, que “portem dos anys amb aquest tema” i ha assegurat que el Partit Popular “té tots els expedients i en ells es demostra que no s’ha pagat per l’entrevista”.

Així ho ha afirmat en resposta a la petició del Partit Popular de la compareixença del president de la Generalitat en la diputació permanent. “El president ja ha explicat en seu parlamentària aquest tema i ha respost a totes les preguntes dels grups polítics”, ha indicat Mata, per la qual cosa també ha volgut destacar el seu cansament “davant un assumpte que no té gens d’importància”.

Mata ha indicat que aquest “no és un tema polític ni jurídicament rellevant” i, per això, “no es donen les raons d’urgència i necessitat que s’exigeixen per a convocar la diputació permanent”. En aqueix sentit, el síndic socialista ha insistit que aquesta es va fer en un context on “la situació del Regne Unit era d’extraordinari interés pel Brexit, per la situació dels britànics que eren ací i perquè aquesta és una terra d’acolliment”.

Finalment, Mata ha assenyalat que “sembla mentida que la gran preocupació del PP siga aquesta” quan existeixen temes molt més importants com “aconseguir la igualtat entre home i dones, ocupació decent per als joves o l’accés a un habitatge digne”.

La entrada Mata: “Portem dos anys amb aquest tema, el PP té tots els expedients i no s’ha pagat per l’entrevista en The Guardian” se publicó primero en pspvpsoe.