• El síndic del PSPV-PSOE en Les Corts Valencianes destaca que el Consell de Ximo Puig “té plans de tota mena per a frenar la pandèmia” i assegura que la Comunitat Valenciana “està afrontant la segona onada d’una manera eficaç”

• Manolo Mata destaca que, a cada mesura dura per a frenar el virus i que tinga conseqüències econòmiques, “hi ha una reacció del govern valencià per a temperar el mal que estan patint els sectors afectats”

València, 17 d’octubre de 2020.- El síndic del PSPV-PSOE en Les Corts Valencianes, Manolo Mata ha criticat que, set mesos després de l’inici de la pandèmia, “Isabel Bonig encara continue sent incapaç d’entendre quina és la situació, com es pot combatre el virus i quines són les mesures encertades”. Així mateix, Mata ha instat a la líder popular a “deixar d’espantar i marejar als ciutadans amb crítiques sense sentit i sense criteri”.

En aqueix sentit, Mata ha destacat que el Consell de Ximo Puig té “plans de tota mena per a frenar la pandèmia” i ha assegurat que la Comunitat Valenciana “està afrontant la segona onada d’una manera eficaç”. Per això, el síndic socialista ha indicat que al govern valencià “no li tremola el pols per a prendre decisions dures quan són necessàries” i ha apuntat que, tal com ha ocorregut a Guadassuar, Orihuela, Onda o Elx, “quan es comença a perdre la traçabilitat del virus és necessari adoptar mesures més fèrries i la ciutadania ho entén perfectament”.

“A cada mesura dura per a frenar el virus i que tinga conseqüències econòmiques, hi ha una reacció del govern valencià per a temperar el mal econòmic que estan patint els sectors afectats”, ha assenyalat Mata que ha recordat que les pèrdues econòmiques en sectors com l’oci nocturn, l’hostaleria, el turisme i la restauració “estan fent-nos perdre punts del PIB i està deteriorant el benestar de moltes persones”: “El Consell està donant respostes a cada problema”.

Finalment, Mata ha valorat molt positivament el comportament del poble valencià perquè “són els que estan aconseguint que hi haja menys contagis, que els casos positius que existeixen es puguen rastrejar i que els hospitals i les UCIS no estiguen saturades”. “Per a frenar la pandèmia no hi ha solucions màgiques però sí que es necessita allunyar-se de comportaments irresponsables i continuar amb les mesures de seguretat; el poble valencià ho està aconseguint”, ha conclòs.

La entrada Mata: “Set mesos després de l’inici de la pandèmia Bonig és incapaç d’entendre com es pot combatre el virus i quines són les mesures encertades” se publicó primero en pspvpsoe.