• El secretari d’Organització del PSPV-PSOE enlletgeix al PP la seua “pinça amb l’extrema dreta” contra els interessos dels alacantins i alacantines: “Mazón demostra una vegada més que està enrocat en l’ús partidista de les institucions”
  • Assegura que el socialisme “té clar de quin costat està” i afirma que “el Consell de Ximo Puig presentarà al·legacions per a garantir les necessitats hídriques de la província d’Alacant”

València, 23 de juliol de 2021 – El secretari d’Organització del PSPV-PSOE, José Muñoz, ha criticat hui el “vot de la vergonya” que va exercir ahir el Partit Popular, que va votar en Les Corts Valencianes a favor de l’esmena a la totalitat presentada per Vox al projecte de llei per a regular el Fons de Cooperació Municipal i ha recriminat als populars que “pretenguen discriminar els municipis alacantins” i continuen buscant maneres de “perpetuar el règim de les ajudes a dit als seus amics en lloc de donar suport a un model d’ajudes basades en criteris objectius”.

En este sentit, Muñoz ha enlletgit al PP de Carlos Mazón la seua “pinça amb l’extrema dreta en contres dels interessos generals”. “El nou president del PP valencià torna a demostrar que la seua elecció no fa més que consolidar les velles formes del Partit Popular de l’amiguisme i els favors”, ha considerat el dirigent socialista, que ha afegit que “Mazón demostra una vegada més que està enrocat en l’ús partidista de les institucions”.

AL·LEGACIONS Al TRANSVASAMENT

“En este debat, el PSPV-PSOE té clar de quin costat està: del dels interessos dels alacantins i alacantines”, ha destacat Muñoz, que s’ha referit també a les novetats del transvasament Tajo-Segura i el Conveni d’Alarcón. Així, ha assenyalat que, encara que es tracta només d’un esborrany i no del document definitiu, “el Consell de Ximo Puig té clara la seua postura i presentarà al·legacions per a incloure el Conveni d’Alarcón en el text definitiu del futur Pla Hidrològic del Xúquer”. En este sentit, ha assegurat que el PSOV-PSOE comparteix la reivindicació dels regants i ha destacat que la Secretaria Autonòmica d’Agricultura ja s’ha posat en contacte amb els responsables del Ministeri de Medi Ambient. “Este Consell demostrarà una vegada més el seu compromís amb les necessitats hídriques de la província”, ha conclòs.

La entrada Muñoz critica al PP el seu “vot de la vergonya” per a discriminar els municipis alacantins: “Busquen perpetuar el règim de les ajudes a dit” se publicó primero en pspvpsoe.