• El secretari d’Organització del PSPV-PSOE recorda a Ortiz que “es poden consultar totes les subvencions de la Generalitat, inclosa la que hui ella mateixa denúncia, a colp de clic perquè estan publicades”: “La ciutadania té a la seua disposició tota tipus d’informació alguna cosa que, amb el PP, només passava a colp de sentència”

• Muñoz recorda que el PP “va deixar a una generació sencera de joves a l’estacada i sense cap oportunitat” i apunta que fins i tot la Unió Europea va castigar la Comunitat Valenciana perquè “el PPCV va deixar escapar 50 milions d’euros de fons europeus per a polítiques d’ocupació juvenil en un moment en el qual existia un 50% d’atur entre els joves”

València, 24 de setembre de 2020.- El secretari d’Organització del PSPV-PSOE, Jose Muñoz, ha criticat que el PP “qüestione ajudes en les quals s’han invertit més de 9 milions d’euros des de 2016 per a donar la primera oportunitat laboral a molts joves i de les quals s’han beneficiat centenars d’empreses”. En este sentit, Muñoz ha recordat a la popular Eva Ortiz que, gràcies a este Consell, “es poden consultar totes les subvencions de la Generalitat, inclosa la que hui ella mateixa denúncia, a colp de clic” perquè “la ciutadania té a la seua disposició tota tipus d’informació”, alguna cosa que, amb el PP “només passava a colp de sentència”. “La gestió d´este Consell és totalment transparent i pot ser consultada per tot el món”, ha destacat.

Així mateix, Muñoz ha recordat a Ortiz que el Govern del PP “va deixar a una generació sencera de joves a l’estacada i sense cap oportunitat” i ha apuntat que fins i tot la Unió Europea va castigar la Comunitat Valenciana perquè “el PPCV va deixar escapar 50 milions d’euros de fons europeus per a polítiques d’ocupació juvenil en un moment en el qual existia un 50% d’atur entre els joves de la nostra Comunitat”. “Este Consell s’està deixant la pell amb polítiques que fomenten l’ocupació i el PP s’atreveix a criticar-les després d’haver abandonat a la seua sort a milers de valencians en circumstàncies dramàtiques”, ha indicat.

“L’època de l’obscurantisme i les ajudes a amiguetes es va acabar quan la ciutadania va tirar al PP de les institucions valencianes” ha assenyalat el dirigent socialista qui ha titllat de “vergonyós” que “hui dia es continuen destapant nous casos com l’operació Kitchen o els escàndols de Fabra”. “El partit que va situar a la Comunitat Valenciana en el mapa de la corrupció embrutant el nom de tots els valencians, ara intenta fer veure que tots som iguals”, ha assenyalat Muñoz que ha afirmat que “no existeix ni un sol cas de corrupció en este Consell” i que els diners públics “ara s’utilitza per a reforçar el benestar dels valencians i no acaba en la butxaca d’alguns”.

Muñoz també ha criticat la “obsessió malaltissa del Partit Popular per embrutar la impecable labor del president Ximo Puig” i ha instat als populars a “aprofitar aqueixa energia i imaginació a intentar ser constructius i acostar el muscle per a ajudar els valencians i valencianes a eixir d´esta crisi”. “El PP està instal·lat en un escenari que no es correspon a la realitat, han de ser conscients del moment que vivim, començar a treballar per la ciutadania i oblidar-se d’estratègies polítiques que ja s’ha vist que no arriben a cap part”, ha destacat.

Finalment, Muñoz ha instat al PP a “abandonar les paranoies i fer política de veritat”, perquè, tal com ha indicat el secretari d’Organització, “el PP està demostrant amb les seues ànsies de conflicte i les seues tàctiques basades en mentides que no estan a l’altura de les circumstàncies”.

La entrada Muñoz critica que el PP “qüestione ajudes de més de 9 milions d’euros per a donar la primera oportunitat laboral a molts joves i de les quals s’han beneficiat centenars d’empreses” se publicó primero en pspvpsoe.