• El secretari d’Organització del PSPV-PSOE assenyala que “no és moment d’entrar a acusacions polítiques indiscriminades, sinó d’acostar el muscle” i que “el PP deuria, per una vegada, deixar a un costat els interessos partidistes i intentar, per a variar, ser constructiu”

 

  • Jose Muñoz lamenta que “els valencians i valencianes mai han escoltat una disculpa per part d’un representant del PP davant faltes molt més greus, com els seus múltiples casos de corrupció, les conseqüències de la qual continua pagant hui la ciutadania”

 

 

València, 29 d’agost de 2020.– “El PP aprofita la crisi sanitària per a generar crispació i divisió”. Així ho ha manifestat hui el secretari d’Organització del PSPV-PSOE, Jose Muñoz, hui després de la denúncia del Partit Popular d’esta setmana. En este sentit, el dirigent socialista ha assenyalat que “no és moment d’entrar en acusacions polítiques indiscriminades, sinó d’acostar el muscle” i que “en lloc d’obstinar-se a posar traves, el PP deuria, per una vegada, deixar a un costat els interessos partidistes i intentar, per a variar, ser constructiu”.

Així mateix, el dirigent socialista ha titllat de “hipocresia la denúncia dels populars” i els ha recordat les imatges que ha publicat el propi partit en les seues xarxes en les quals feien un ús no adequat de la mascareta. Així, Muñoz ha recomanat al PP “que revise els seus propis gestos en lloc de centrar els seus esforços en infructuosos intents per boicotejar al Consell”.

A més, el secretari d’Organització del PSPV-PSOE ha recordat que “tant l’alcalde de Xàbia com el propi president Puig ja es van disculpar fa setmanes per una situació que van considerar desafortunada”. “Per contra –ha asseverat Muñoz- els valencians i valencianes mai han escoltat una disculpa per part d’un representant del PP davant faltes molt més greus, com els seus múltiples casos de corrupció, les conseqüències de la qual continua pagant hui la ciutadania”.

Així, ha recordat que “afortunadament per als valencians, la Comunitat Valenciana és un exemple de responsabilitat i gestió de la pandèmia” i que “com a resultat d’aquest bon fer, hui la suma de contagis se situa en la meitat que la mitjana espanyola”. “Entre altres coses, som l’única regió amb un pla de ´Vuelta al cole´ consensuat amb la comunitat educativa”, ha recordat.

Finalment, el secretari d’Organització del PSPV-PSOE ha lamentat que, una vegada més, “el PP trie seguir ancorat en la crispació i la polèmica en lloc d’avançar i proposar solucions que ajuden la Comunitat Valenciana a superar la crisi generada per la pandèmia”.

La entrada Muñoz recrimina al PP que “aprofite la crisi sanitària per a generar crispació i divisió” se publicó primero en pspvpsoe.