• Els alcaldes socialistes del Baix Segura recriminen la “irresponsabilitat del PP” que “menysprea els criteris científics i sanitaris” i insten a Dolón a “deixar de fer seguidisme de les ocurrències polítiques d’Ayuso que han generat un caos absolut en la Comunitat de Madrid”
  • Manuel Pineda recorda que les decisions del Consell “es prenen sobre la base de criteris dels experts” i assenyalaque el European Center for Disease Prevention and Control “destaca la inutilitat de la mesura que planteja Dolón”

València, 3 de setembre de 2020.- El secretari general del PSPV-PSOE del Baix Segura, Manuel Pineda, ha recriminat hui que l’alcalde de Torrevieja, el popular Eduardo Dolón, pretenga “crear un clima de falsa seguretat amb el risc de contagis massius en tota la comarca”. Així ho ha assenyalat en resposta a la intenció de Dolón de practicar tests indiscriminats al professorat del municipi, una mesura que, tal com ha explicat Pineda, “ni respon a criteris científics ni aporta res als ciutadans”. En este sentit, els alcaldes socialistes de la comarca del Baix Segura han instat a Dolón a “deixar de fer seguidisme de les ocurrències polítiques d’Isabel Díaz Ayuso que han generat un caos absolut en la Comunitat de Madrid” i al fet que “continue la línia marcada pel Consell de Ximo Puig, que és un exemple de gestió per a la resta d’Espanya i que sempre ha pres les decisions basant-se en criteris d’experts”.

El també diputat de les Corts Valencianes, Manuel Pineda, ha criticat que este tipus de mesures “només poden entendre’s sota el paraigua del populisme més ranci” i que es tracta més aviat de “una maniobra de distracció per a evitar que l’opinió pública es focalitze en els temes prioritaris per al municipi com el súpercontrato milionari dels fems l’escàndol dels quals ja ha saltat a la premsa nacional”.

Així mateix, els alcaldes socialistes de la comarca han retret la “irresponsabilitat del PP” que pretén “saltar-se unes instruccions avalades per la Comissió de Salut Pública del Consell Interterritorial i pel Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut”, menyspreant així “tots els criteris científics i sanitaris amb un únic objectiu: fer el contrari al que diga la Generalitat”. A més, també han volgut mostrar la seua preocupació sobre la gestió del COVID-19 a Torrevieja, ja que “la irresponsabilitat de Dolón motivada únicament per motius polítics pot implicar greus conseqüències a tots els veïns del Baix Segura”.

Pineda ha destacat que durant tota la pandèmia les decisions del Consell “s’han prenen sobre la base dels criteris dels experts”, mentre les “ocurrències” de Dolón no són més que “meres de maniobres de distracció”. “El European Center for Disease Prevention and Control ha explicat ja la inutilitat de la mesura que planteja l’alcalde de Torrevieja”, ha assegurat Pineda que ha insistit que “en la gestió d´esta pandèmia ha de prevaldre la responsabilitat i els criteris científics, no les idees partidistes”.

La entrada Pineda: “L’alcalde de Torrevieja pretén crear un clima de falsa seguretat amb riscos de contagis massius en tota la comarca” se publicó primero en pspvpsoe.