• El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE destaca que Mislata té un alcalde “brillant que ha sabut generar identitat en un poble que amb el PP quedava com un barri de València”
  • L’alcalde de Mislata i candidat a la reelecció assenyala que “gràcies al compromís d’un Govern que pensa en les persones, i especialment en la gent gran, Mislata tindrà una residència de la tercera rdad i un centre de dia”

El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha destacat que “Bielsa ha aconseguit que Mislata tinga ànima pròpia i siga una referència en avanç social”. Així s’ha manifestat Ximo Puig aquest divendres en un acte de campanya sobre el candidat socialista a l’Alcaldia de Mislata, Carlos Fernández Bielsa. “Mislata és un exemple per a tots nosaltres” ha assenyalat Ximo Puig, qui ha afegit que “és un ajuntament que ha sabut entendre perfectament quina és la voluntat del seu poble i que té un alcalde brillant, una persona que ha sabut generar identitat en un poble que pràcticament amb el PP quedava com un barri de València”.

En aqueix sentit, Ximo Puig ha assenyalat que “el que hem aconseguit durant aquest temps que hem governat la Generalitat i l’Ajuntament de Mislata és avançar junts”. Per això, el president de la Generalitat ha recordat que s’han impulsat “projectes com l’hospital” o també s’ha referit als avanços en matèria de serveis socials i ocupació en el municipi. Així, Ximo Puig ha insistit que “Mislata és una referència d’augment de l’ocupació i de disminució de l’atur”, per la qual cosa ha afegit que “aqueix és el gran element diferenciador d’una ciutat compromesa en tot el que és la promoció econòmica”.

Durant la seua intervenció el líder dels socialistes valencians també ha remarcat que de la mateixa manera que el passat 28 d’abril “ara del que es tracta també és de mirar cap avant o cap endarrere”. En eixe sentit, el dirigent socialista ha indicat que “és fonamental tancar el cercle” amb “governs de progrés en l’àmbit local, un govern de progrés en la Generalitat i un govern de progrés a Espanya”. “Estem en un moment en el qual fer un pas cap avant” ha insistit Ximo Puig, qui ha destacat que “amb Bielsa, Mislata mirarà cap al futur”.

MISLATA, UNA CIUTAT AVANÇADA

Per part seua, l’alcalde de Mislata i candidat a la reelecció, Carlos Fernández Bielsa, ha indicat que el seu objectiu és “aconseguir que el partit socialista continue governant a partir del pròxim diumenge” per a així “continuar demostrant que la política serveix per a canviar les coses i millorar la vida de la gent” i continuar fent de Mislata “una ciutat avançada i amb qualitat de vida on els mislateros i mislateras se senten orgullosos d’on viuen”.

Així mateix, Bielsa ha agraït al president de la Generalitat que “Mislata tinga dins de molt poc una residència de la tercera edat i un centre de dia”. “Portàvem tres dècades reclamant-ho i gràcies al compromís d’un Govern que pensa en les persones, i especialment en la gent gran, Mislata ha pogut aconseguir aqueix repte” ha conclòs.

La entrada Ximo Puig: “Bielsa ha aconseguit que Mislata tinga ànima pròpia i siga una referència en avanç social” se publicó primero en pspvpsoe.