• El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE anima a mobilitzar a tots els veïnes i veïnes de Calp per a garantir que l’aliança d’extrema dreta no impedisca el canvi. “El projecte socialista està liderat per un grup de gent que vol posar a Calp on es mereix”

“Hem d’aconseguir alinear adequadament tots els projectes per a implementar les polítiques entre el Govern d’Espanya, la Generalitat i tots els municipis de la Comunitat” ha assenyalat el president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, qui ha recordat que “fa 15 dies ens vau donar la vostra confiança i ara cal continuar i mirar cap avant, fent que Santos siga el pròxim alcalde de Calp”.

Així s’ha manifestat Ximo Puig en l’acte de presentació del candidat a l’alcaldia de Calp, Santos Pastor on ha volgut mostrar el seu agraïment als veïns i veïnes de la localitat que han fet possible que després de 30 anys el Partit Socialista s’haja convertit en la primera força política de la Comunitat. En aquest sentit, ha animat a tots els presents a fer-lo també possible per a Calp on ha assenyalat “el projecte socialista està liderat per un grup de gent honrada que vol posar a Calp on es mereix. Un grup de gent que no fuig a un altre municipi per a buscar el seu lloc al sol de la política”, ha criticat.

Durant la seua intervenció el president de la Generalitat s’ha referit a la importància que les institucions sempre estiguen al servei de la ciutadania. “Les institucions no són dels partits polítics ni dels qui les vam governar, són de la ciutadania i no es poden instrumentalitzar. No es pot fer partidisme com ha fet el PP amb Calp i amb la Diputació d’Alacant”. En aquest sentit, ha recordat que des de la Generalitat s’ha lluitat perquè Calp i la resta de municipis de la província d’Alacant puguen accedir al Fons de Cooperació Municipal al qual la Diputació i el PP “s’ha oposat i ha tractat de bloquejar”.

El secretari general dels socialistes valencians ha fet un repàs d’alguns dels compromisos adquirits fa quatre anys i que hui són una realitat com la fi dels copagaments, la gratuïtat dels llibres de text, l’eliminació dels barracons. “El que ens fa avançar és posar l’interés general per damunt de tot i no es pot perdre aquesta oportunitat per a situar a Calp on es mereix” ha assenyalat.

Per tot això, el líder dels socialista valencians ha assenyalat que “cal garantir que l’aliança de les dretes no impedisca el canvi i per això cal mobilitzar a tothom”. “Ja hem parat a l’extrema dreta a Espanya i en la Comunitat i ara cal parar-los a Europa i a Calp”, ha manifestat Puig, al mateix temps que ha destacat el paper de la dona, “han sigut elles les que han parat a l’extrema dreta i la continuaran parant”. “Som el partit de la igualtat i no permetrem ni un pas arrere. Ara és el moment que els ciutadans i ciutadanes de Calp decidisquen si van cap avant o cap endarrere”, ha indicat.

Per part seua, el candidat a l’alcaldia de Calp, Santos Pastor, s’ha mostrat il·lusionat per a posar en marxa un projecte que contribuïsca a una vertadera transformació de Calp basada en la millora de la vida de la gent. Així ha assenyalat la recuperació del transport universitari a València i Alacant com una de les seues prioritats perquè “l’educació és el pilar fonamental sobre el qual sostindrem el nostre projecte”. “El govern municipal del PP i César Sánchez no ha fet més que mentir pujant l’IBI i el rebut dels fems cada any i no podem permetre que continuen exhaurint les butxaques de la gent”, ha denunciat Pastor al mateix temps que ha criticat la política urbanística del PP que ha qualificat de “demolidora” i que “ha deixat un poble ple de formigó davant el rebuig dels veïns i expulsant als turistes que són potencials residents”. Finalment ha fet una crida per a no baixar la guàrdia i continuar treballant perquè el 26M les urnes s’òmpliguen de vot socialista i ha agraït al president de la Generalitat, Ximo Puig, que haja retornat l’orgull i la dignitat als valencians i valencianes que “ja no hem de baixar el cap per la vergonya de la corrupció”.

En l’acte també ha intervingut el secretari general de Calp, Marco Bittner, qui ha animat a tots els assistents a participar en uns comicis decisius per a derrotar a la dreta. “Estem ací per a canviar la realitat amb fets, amb polítiques que milloren la vida de la gent com des de fa quatre anys ho està fent el president de la Generalitat, Ximo Puig”.

Finalment, la secretària d’Organització dels socialistes de Calp i número dos de la candidatura, Ascen López ha posat en valor el treball realitzat des del grup socialista en els últims anys “amb un equip constructiu, que ha fiscalitzat la gestió i proposant millores en tots els àmbits de l’administració local per a millorar la vida dels ciutadans i ciutadanes de Calp”.

La entrada Ximo Puig: “Cal alinear adequadament tots els projectes per a continuar mirant cap avant” se publicó primero en pspvpsoe.