• El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE destaca que “ara quan es parla de Castelló, es parla d’una acció de govern seriosa, eficient i per a tots i totes”
  • La candidata a l’Alcaldia de Castelló assenyala que “ara és el moment de Castelló, un Castelló just, obert, modern i que tinga en la Generalitat a una col·laboradora necessària”

Castelló, 8 de maig de 2019.- El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha assegurat aquest dimecres en la presentació de la candidatura d’Amparo Marco a l’Alcaldia de Castelló que “el pròxim 26 de maig Castelló es juga mirar cap avant amb una alcaldessa honesta, eficient i que ha sabut gestionar bé aquests quatre anys o tornar al passat de la vergonya”. En aqueix sentit, Ximo Puig s’ha mostrat convençut que “la ciutadania de Castelló donarà suport a una alcaldessa que ha fet tot el possible per a alçar la reputació, l’economia i el treball d’aquesta ciutat” i per això, ha insistit que “necessitem que Amparo Marco continue sent l’alcaldessa d’aquesta gran ciutat”.

El president de la Generalitat ha agraït a la ciutat de Castelló que “després de quasi trenta anys el Partit Socialista ha tornat a ser la primera força política de la Comunitat Valenciana, la província i la ciutat de Castelló”. Ximo Puig ha destacat que “quan hi ha un sol projecte que està representat en diverses institucions, és necessari alinear-lo”, i per això, ha assenyalat que “estem en el Govern d’Espanya, en la Generalitat Valenciana i, ara, hem de continuar governant Castelló per a no deixar a ningú al marge”, ha expressat.

Així, el dirigent socialista ha recordat que “la dreta va fer molt de mal a la reputació de Castelló” i que “s’havien expropiat les institucions per a posar-les al servei de les direcció d’un partit”. “Ara, en canvi, hem retornat les institucions al seu lloc: al servei de la ciutadania”, ha assegurat. Per això, el secretari general dels socialistes valencians ha afirmat que aquests quatre anys s’ha sentit orgullós de Castelló ja que “quan es parla d’aquesta ciutat, es parla d’una acció de govern seriosa, eficient i per a tots i totes, i no de l’avieta ni del balafiament”.

Per part seua, la candidata socialista a l’Alcaldia de Castelló, Amparo Marco, ha destacat que presenten una candidatura que “cree en la proximitat de la gent, que escolta a la societat i que posa els interessos de la ciutadania per damunt dels seus”. “Som una candidatura que defensa la ciutat de Castelló, cadascun dels seus districtes, que combina l’experiència, la joventut i sobretot, la il·lusió”, ha indicat.

Així mateix, Marco ha insistit que “ens trobem en un moment decisiu per a la ciutat de Castelló”, ja que, tal com ha explicat “ara és el moment de Castelló, un Castelló just, obert, modern i que tinga en la Generalitat a una col·laboradora necessària” i per això ha recordat tot el que s’ha aconseguit avançar a la ciutat de Castelló gràcies al treball conjunt amb la Generalitat. “Ximo Puig és un aliat dels ajuntaments, una persona que cree en el municipalisme”, ha sentenciat.

La entrada Ximo Puig: “El 26 de maig Castelló es juga mirar cap avant amb una alcaldessa honesta i eficient o tornar al passat de la vergonya” se publicó primero en pspvpsoe.