• El líder dels socialistes valencians ha assenyalat que tindre el major suport possible a la comarca significarà “més progrés, més estabilitat i més benestar per el Baix Segura i la Comunitat Valenciana”
  • La candidata valenciana al Parlament Europeu ha incidit que durant els pròxims cinc anys treballarà “incansablement” a Brussel·les en la defensa de l’agricultura i la pesca valenciana

Cox, 14 de maig de 2019.– El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha destacat durant la presentació de les candidatures de la Vega Baixa al costat de la candidata valenciana al Parlament Europeu, Inmaculada Rodríguez-Piñero, el secretari general del PSPV-PSOE a el Baix Segura, Manuel Pineda i el candidat a l’Alcaldia de Coix, Francisco Cámara que “el PSPV presenta a la Vega Baixa a persones honestes, capaces i solvents per a fer possible el desenvolupament que es mereix aquesta comarca”. Ximo Puig ha indicat que a el Baix Segura  “hi ha hagut un desenvolupament clar del vot socialista que volem consolidar” i per sort “tenim actius fonamentals en alcaldes, alcaldesses i candidats que són capaços de representar dignament a tots els ciutadans per damunt de qualsevol partidisme i pensant sempre en el benestar de la ciutadania i de la comarca” ha assenyalat.

“Per a nosaltres és irrenunciable l’aigua, el paper protagonista que ha de tindre aquesta comarca, i sobretot, el treball de totes les persones que la conformen” ha assenyalat el president de la Generalitat, que també ha agraït “que els socialistes siguem una altra vegada, després de 30 anys, la primera força política de la Comunitat Valenciana”.

Ximo Puig ha indicat que “el Baix Segura és fonamental per a la Comunitat Valenciana” i que “sense ella no existiria l’autonomia valenciana moderna que volem”. Així mateix, ha volgut recalcar que “ara és la millor oportunitat per a tindre governs progressistes a Europa, Espanya, la Comunitat Valenciana i els ajuntaments”.

D’altra banda, el líder dels socialistes valencians ha insistit que “confiar-se en les enquestes seria absurd i ridícul”. “Nosaltres confiem en els ciutadans i ciutadanes, i lluitarem per a tindre el major suport possible, perquè això significarà més progrés, més estabilitat i més benestar per a la comarca de la Vega Baixa i per a la Comunitat Valenciana” ha afirmat.

DEFENSA DE L’AGRICULTURA I PESCA VALENCIANA

Per part seua, la candidata valenciana al Parlament Europeu, Inmaculada Rodríguez-Piñero, ha incidit que durant els pròxims cinc anys treballarà “incansablement” a Brussel·les en la defensa de l’agricultura i la pesca valenciana “perquè tots els sectors productius tradicionals de la Comunitat puguen tindre garantida una renda digna i un futur”.

“Ni Espanya ni la Comunitat Valenciana serien el que són hui sense la UE per això no podem continuar veient a Europa com un problema sinó com la solució a gran part dels nostres reptes actuals” ha reiterat en aquest sentit la dirigent socialista abans de recordar que juntament amb el govern de Pedro Sánchez i el Consell de Ximo Puig es deixarà la pell perquè la PAC no patisca ni una sola retallada i defense, a més, als xicotets productors enfront de les grans forquetes”.

De fet, Rodríguez-Piñero ha recordat que “les nostres beques, les nostres infraestructures, les nostres comunicacions i tot quant ens envolta formen part del projecte europeu” pel que ha demanat a tots els assistents “tornar a apostar pel socialisme i pel progrés el pròxim 26M, perquè ens juguem avançar cap a una Europa social de la qual ens sentim orgullosos o retrocedir cap a l’Europa més liberal, xenòfoba i homòfoba”. “Urgeix un canvi de rumb perquè la dreta deixe de dominar totes les institucions europees i perquè aconseguim una Europa socialdemòcrata de la qual ens sentim orgullosos igual que ens sentim orgullosos del govern socialista de Pedro Sánchez i del Consell de Ximo Puig”, ha sentenciat.

El secretari general del PSPV-PSOE a la Vega Baixa, Manuel Pineda, ha recordat que el passat 28 d’abril “la il·lusió va recórrer aquesta comarca, una il·lusió que, al costat dels vots, va contribuir al fet que Ximo Puig fóra nomenatpresident de la Generalitat Valenciana en 2015 i que ho continue sent en la pròxima legislatura”. “El Baix Segura és una comarca que cohesiona, que ens potencia i que multiplica”, ha indicat Pineda, qui ha assegurat que “durant aquests quatre anys tots els pobles de la nostra comarca han millorat gràcies a l’impuls de la Generalitat que ha fet que el transvasament Tajo-Segura siga irrenucniable”.

Finalment, el candidat socialista a l’Alcaldia de Coix, Francisco Cámara, ha agraït “a totes les persones que el passat 28 d’abril van fer possible la victòria de Ximo Puig en les eleccions autonòmiques” perquè “continue dotant de dignitat les institucions valencianes», i a més, “preocupant-se del benestar de tots els valencians i valencianes amb mesures com l’eliminació dels copagaments farmacèutics i la gratuïtat dels llibres de text”, ha sentenciat.

La entrada Ximo Puig: “El PSPV presenta al Baix Segura a persones honestes, capaces i solvents per a fer possible el desenvolupament que es mereix aquesta comarca” se publicó primero en pspvpsoe.