• El secretari general del PSPV-PSOE considera que les eleccions autonòmiques catalanes són “decisives” també per als 60.000 valencians i valencianes que viuen a Catalunya
  • Destaca en un vídeo, publicat este divendres amb motiu del tancament de campanya, la necessitat de construir “un mediterrani fort i pròsper enfront del centralisme ineficient”

València, 12 de febrer de 2021.- El secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha volgut participar hui en el tancament de campanya de les eleccions catalanes i l’ha fet de manera telemàtica, a través d’un vídeo dirigit als 60.000 valencians i valencianes que viuen a Catalunya que s’ha difós per xarxes socials. En el missatge, Ximo Puig assegura que “és el moment de Salvador Illa”, en unes eleccions que són “decisives” per a Catalunya i en un context en el qual “és l’hora de construir ponts, i no dels murs”.

En les eleccions del pròxim diumenge 14 de febrer “jo votaria a Salvador Illa, al president Illa”, ha indicat el líder dels socialistes valencians perquè “necessitem construir un mediterrani fort i pròsper enfront del centralisme ineficient”. Per al secretari general del PSPV-PSOE és “el moment de l’esperança” que representa el candidat del PSC, “no de la nostàlgia”. Així mateix, ha al·ludit a Catalunya com “una terra fraterna” i ha cridat a “votar, perquè la política canvia les coses i millora la vida de les persones”.

En este sentit, Ximo Puig ha subratllat que aquest “és temps de gestió, gestió i gestió per a superar la pandèmia” i ha destacat entre les prioritats del socialisme “recuperar el treball i garantir que ningú es quede al marge en la reconstrucció després de la crisi sanitària”. “Estic convençut que això serà més fàcil amb el president Illa”, ha conclòs el secretari general del PSPV-PSOE, qui ha apel·lat al “trellat, seny i sentit comú” que personifica el candidat socialista, Salvador Illa.

La entrada Ximo Puig: “És el moment de Salvador Illa, és l’hora dels ponts i no dels murs” se publicó primero en pspvpsoe.