• El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, reclama omplir les urnes de vots socialistes el pròxim 26A per a aconseguir alinear tots els governs i consolidar un projecte de convivència, concòrdia i avanç social
  • L’alcalde i candidat a la reelecció, Jesús Villar, s’ha mostrat orgullós de tenir un president de la Generalitat que ha impulsat polítiques que han millorat la vida de la gent

Sant Vicent del Raspeig, 23 de maig de 2019.– “El millor que li pot passar a Sant Vicent del Raspeig és que Jesús Villar continue d’alcalde”, ha assenyalat el president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig del qual ha destacat el seu compromís per la “justícia social i la convivència”. “Jesús és un gran alcalde i l’ha aconseguit amb treball, tenacitat, idees i sense excloure a ningú” ha indicat Puig. “Els socialistes volem consolidar un projecte de convivència, concòrdia, avanç social i per a això és necessari un alineament entre les diferents administracions” ha explicat Puig en l’acte de campanya que ha tingut lloc a Sant Vicent del Raspeig. “És fonamental per a avançar més ràpidament” ha defensat al mateix temps que ha recordat que “no és el mateix tenir una Diputació d’Alacant que col·labore amb la Generalitat amb el Fons de Cooperació Municipal que una Diputació que genere clientelisme”.

Durant la seua intervenció el líder dels socialistes valencians ha donat les gràcies als ciutadans i ciutadanes de Sant Vicent i de l’Alacantí pel “magnífic” resultat que va obtenir el partit socialista el passat 28M. “Per a mi és una enorme responsabilitat, ho vivim des de la humilitat però sabent que hem de situar la Comunitat on es mereix”. Així Puig ha recordat alguns dels projectes que durant aquests quatre anys s’han pogut dur a terme gràcies a la complicitat dels ajuntaments com el Pla Edificant.

“És el moment de tancar el cercle i que al govern de Pedro Sánchez i al de la Generalitat se sume el de Sant Vicent del Raspeig” ha assenyalat Puig “amb un projecte comú de llibertat, solidaritat, lluita contra les desigualtats que mira cap al futur” per això ha apel·lat a la mobilització “per a diumenge vinent fer-lo realitat”.

Per la seua part, l’alcalde de la localitat i candidat a la reelecció, Jesús Villar, ha valorat el treball que durant aquests quatre anys s’ha desenvolupat des de l’ajuntament així com des de la Generalitat. “Hem estat a peu de carrer durant tota la legislatura, palpant de primera mà les necessitats de tots els veïns i veïnes” ha recordat l’edil socialista al mateix temps que s’ha mostrat orgullós de les polítiques que el president socialista, Ximo Puig ha impulsat des de la Generalitat i que han millorat la vida de la gent. “Per als quals hem estat testimonis del teu treball dels teus compromisos amb el benestar de les persones, he de dir que ens sentim molt orgullosos”.

Per contra ha criticat les polítiques frontistes que des de la Diputació d’Alacant s’han dut a terme retallant possibilitats i recursos als ajuntaments de la província al no voler participar el Fons de Cooperació Municipal. Finalment ha apel·lat als veïns i veïnes de Sant Vicent del Raspeig a seguir la senda iniciada el passat 28M i omplir les urnes de vots socialistes. “És fonamental que aconseguim una harmonia directa entre els governs d’Espanya, el de la Generalitat, i tots els municipis de la Comunitat perquè tindrem aliats per a implementar les polítiques que posem en marxa”, ha conclòs.

La entrada Ximo Puig: “Jesús Villar és un gran alcalde i ho ha aconseguit amb treball, tenacitat, idees i sense excloure a ningú” se publicó primero en pspvpsoe.