• El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, posa en valor la importància de la Comunitat Valenciana durant aquesta tardor en el qual se celebrarà a València el 40 Congrés del PSOE
  • Ximo Puig agraeix “la confiança i el treball dels milers de socialistes” que han donat suport a la seua candidatura per a la Secretaria General del PSPV-PSOE

 

València, 13 de setembre de 2021.- El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha presidit aquest dilluns la primera reunió de la Comissió Executiva Nacional (CEN) dels socialistes valencians d’un curs polític en el qual tindrà lloc el 14 Congrés del PSPV-PSOE, una cita en la qual, ha explicat, “els socialistes eixirem amb una proposta política en la qual es parlarà de futur de convivència, de creixement i d’ocupació”.

En aquest sentit, Ximo Puig ha destacat que des del PSPV-PSOE “estem centrats en allò fonamental, que no és una altra cosa que aconseguir accelerar al màxim possible la recuperació econòmica i social post-pandèmia”: “Encara estem en pandèmia i el fonamental és veure com aconseguir accelerar la recuperació, i per això els socialistes valencians no podem estar pensant en una altra cosa que no siga el més important per a les persones”.

D’altra banda, el secretari general dels socialistes valencians ha destacat les cites polítiques previstes per a aquest nou curs, el 40 Congrés del PSOE i el 14 Congrés del PSPV-PSOE, dues trobades que demostren “la importància de la Comunitat per al socialisme espanyol”. Així ha considerat que el partit afronta aquestes cites amb l’objectiu de “proposar al millor equip possible i actualitzar la nostra proposta política”. A més, ha reivindicat la necessitat d’accelerar la presència “del municipalisme, els joves i el feminisme en el projecte socialista” i ha apostat per “la cohesió i la justícia social com l’esperit amb el qual hem d’afrontar aquest nou temps”.

Finalment, Ximo Puig ha volgut agrair “la confiança i el treball dels milers de socialistes” que han donat suport a la seua candidatura per a la Secretaria General del PSPV-PSOE”.

La entrada Ximo Puig: “La proposta política del 14 Congrés del PSPV-PSOE parlarà de futur, de convivència, de creixement i d’ocupació” se publicó primero en pspvpsoe.