• El president de la Generalitat apunta la importància de la Comunitat Valenciana en l’àmbit nacional, “fonamental per a entendre l’Espanya oberta, plural i diversa”
  • Ximo Puig destaca que l’objectiu socialista passa perquè “s’allunya el fantasma de l’extrema dreta, que vol acabar amb les autonomies, amb les llibertats que s’han aconseguit en els últims 40 anys”
Algemesí, 6 de novembre de 2019.- “Volem que a partir del dia 10 hi haja un govern a Espanya que col·labore amb el Govern valencià per a millorar la vida de les persones”, ha assenyalat hui el president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, durant un acte celebrat a la comarca de la Ribera Alta, on ha destacat que “eixe és el nostre objectiu, que s’acabe el bloqueig al qual ha sumit la dreta al partit socialista, que va ser el que va guanyar les eleccions, i sobretot, que s’allunye el fantasma de l’extrema dreta, que vol acabar amb les autonomies, amb les llibertats que s’han aconseguit en els últims 40 anys”.
El president ha assegurat que el millor per a Espanya és que “els ciutadans voten i voten socialista, perquè és la manera d’avançar i garantir els drets de tots els ciutadans, un avanç en drets socials i en convivència”. “El que vol plantejar la dreta en aquests moments, encoratjada per l’extrema dreta, és trencar la convivència, i això és el que no hem de permetre”, ha advertit.De la mateixa manera, ha volgut posar l’accent en la importància de la Comunitat Valenciana en l’àmbit nacional, “fonamental per a entendre l’Espanya oberta, plural i diversa”, ha afirmat Ximo Puig. “Ací hi ha un exemple del que és la convivència i la justícia social. Els avanços que s’han produït en els últims anys en la Comunitat Valenciana són avanços que s’han produït per uns paràmetres que ara volem també que siguen per al Govern d’Espanya”, ha insistit.
En l’acte d’aquest dimecres han participat també l’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, qui ha declarat en la seua intervenció que “els socialistes, amb Pedro Sánchez al capdavant, tenim un programa reformista i transformador per al nostre país”. ”Això va ser el que vam veure en el debat electoral, que no ho té ningú més”, ha indicat l’alcaldessa.
Per part seua, també ha intervingut la secretària general del PSPV-PSOE Ribera Alta, Neus Garrigues, qui ha subratllat la necessitat que “els nostres pobles i comarques” tinguen “un Govern fort i estable”. “Guanyem a l’abril, guanyem al maig, i ara tornarem a guanyar amb més força per a tindre un Govern que acabe amb la infrafinaciación”, ha finalitzat Garrigues.

La entrada Ximo Puig: “Volem que a partir del dia 10 hi haja un govern a Espanya que col·labore amb el Govern valencià per a millorar la vida de les persones” se publicó primero en pspvpsoe.