• El diputat socialista en Les Corts Valencianes, Vicente Arques, ha presentat els comptes per a 2021 a l’Alfàs del Pi, al costat de la diputada provincial i Secretària General del PSPV-PSOE de la comarca, Mayte García: “La Generalitat invertirà 43,6 milions d’euros al dia en despesa social, 3,9 milions més que en 2020”
  • Mayte García destaca que estos pressupostos atenen les reivindicacions de la Marina Baixa, amb 36 milions en inversions

L’Alfàs del Pi, 11 de desembre de 2020.– Els Pressupostos de la Generalitat per a 2021, els sisens que el Botànic presenta dins del termini i en la forma escaient, són uns comptes expansius que situen la despesa total en 25.627 milions d’euros, un 11,3% més que els últims aprovats. “Amb estos pressupostos la Generalitat Valenciana invertirà cada dia 43,6 milions d’euros en despesa social, 3,9 milions més que en 2020, atenent així la situació d’emergència sanitària que vivim”. Així ho ha reivindicat el diputat del PSPV-PSOE en Les Corts Valencianes Vicente Arques, en la presentació de “els millors Pressupostos de la història”, en el transcurs d’una roda de premsa celebrada a l’Alfàs del Pi, al costat de la diputada provincial i secretària general del PSPV-PSOE de la comarca, Mayte García.

De manera paral·lela, ha puntualitzat Arques, els Pressupostos Generals de l’Estat destinaran a la Comunitat un 53% més de inversiónes que els últims pressupostos de Montoro, aconseguint-se els 1.165 milions d’euros. “El millor escut enfront de l’actual situació de crisi sanitària provocada per la Covid-19, que ens permetrà ajudar la ciutadania a superar aquests difícils moments”. Així mateix, Arques ha assenyalat que el pressupost per a la província d’Alacant està d’acord amb el seu pes poblacional, el 37,99% de la inversió del Govern de Ximo Puig.

Vicente Arques s’ha referit a la importància del Fons de Cooperació Municipal per als municipis. “En aquests pressupostos es destinen 13,7 milions d’euros als Ajuntaments de la província, una quantitat que podria duplicar-se aconseguint fins als 27,4 milions, si la Diputació d’Alacant decidira participar, com així han fet les diputacions de València i Castelló”.

Per part seua, la diputada provincial i secretària general del PSPV-PSOE Marina Baixa, Mayte García, ha mostrat la seua satisfacció, ja que aquests pressupostos atenen les reivindicacions de la Marina Baixa amb 36 milions en inversions, entre elles la necessària ampliació de l’Hospital Comarcal, la finalització de les obres del Centre Cultural de Benidorm, o els més de 10 milions d’euros en inversions del Pla Edificant en els centres educatius.

La entrada Arques: “Els Pressupostos de la Generalitat atenen les reivindicacions de la Marina Baixa amb 36 milions en inversions” se publicó primero en pspvpsoe.