Les entrades es podran comprar a partir del 15 de març

El músic estatunidenc Bob Dylan, Premi Nobel de Literatura per les lletres de les seues cançons, actuarà el pròxim 15 de juny en la plaça de bous d’Alacant, on oferirà un repertori centrat en el seu trenta-nové àlbum d’estudi “Rough and Rowdy Ways”.

Bob Dylan va començar el seu gira mundial el 2 de novembre de 2021 a Milwaukee (Wisconsin) i s’allargarà fins a 2024, però abans torna a Espanya on actuarà dues nits, el 7 i 8 de juny a Madrid, en les Nits del Botànic.

Després anirà a Sevilla, on estarà els dies 10 i 11 en FIBES, abans de passar per Alacant el dia 15 i, l’endemà passat, el 17, arribarà a la plaça de bous d’Osca.
El 19 i 20 de juny actuarà a Sant Sebastià l’Auditori Kursaal i al dies següent oferirà el seu repertori en el Palau d’Esports de la Rioja.

Acabarà el seu gira per Espanya a Barcelona, en el Gran Teatre Liceu, on actuarà el 23 i 24 de juny.
Aquests concerts són “phone free xou”, cosa que significa que els telèfons no estaran permesos a la sala durant el concert.

Les entrades per a totes les dates es podran adquirir a partir del 15 de març a partir de les deu del matí hora espanyola a través de bobdylan.com i riffmusic.es.