Detingut per robar 2.600 quilos d’ametles a Altura i Jérica

El detingut havia forçat la porta d’accés de tres magatzems, dos a Altura i un a Jérica, dels quals va sostraure 2.100 quilos d’ametla i a més va furtar 500 quilos del mateix producte en un camp d’Altura

La Guàrdia Civil ha detingut a un jove de 22 anys com a suposat autor de tres delictes de robatori amb força i un delicte de furt després d’haver sostret presumptament un total de 2.600 quilos d’ametles en les localitats castellonenques d’Altura i Jérica.


Segons informa la comandància provincial, la detenció es va produir aquest dimecres després de diverses denúncies que alertaven de robatoris i furts en les citades localitats de la comarca de l’Alt Palància.


Els agents van poder esbrinar que, almenys, una persona estava venent ametla en un establiment fora del seu lloc de residència, i en el document de la qual de traçabilitat constava les dades d’uns terrenys propietat d’un familiar, que van resultar ser cultius d’olivera, i que només comptaven amb cinc ametlers.


El detingut havia forçat la porta d’accés de tres magatzems, dos a Altura i un a Jérica, dels quals va sostraure 2.100 quilos d’ametla i a més va furtar 500 quilos del mateix producte en un camp d’Altura.


Per això es va procedir a la detenció d’aquest home de 22 anys d’edat i nacionalitat espanyola, com a suposat autor de tres delictes de robatori amb força i un delicte de furt.


Les diligències han sigut lliurades en el Deganat dels Jutjats de Primera Instància i Instrucció de Segorbe.