El president de la Diputació de València retorna la visita al seu homòleg a Girona, Miquel Noguer, amb qui coincideix en la necessitat de col·laborar en els projectes importants

El president de la Diputació de València, Toni Gaspar, ha retornat aquest dimecres la visita institucional al seu homòleg en la Diputació de Girona, Miquel Noguer, qui va compartir una jornada en la corporació valenciana fa menys d’un mes. Gaspar i Noguer han insistit en la necessitat de col·laborar institucionalment en la defensa dels projectes importants per a l’economia i el futur de les seues províncies, com és el Corredor Mediterrani.

Tots dos presidents han parlat de diferents temes que afecten les institucions que dirigeixen, com és el cas del Corredor i de les ajudes que es presten als municipis d’aquestes províncies, imprescindibles per a les poblacions de menor grandària. En la trobada ha participat també el diputat de Carreteres i Infraestructures de la Diputació de València, Pablo Seguí.

Després de la trobada en la seu de la Diputació de Girona, en la Pujada de Sant Martí, els dos presidents i el diputat valencià s’han desplaçat fins a l’empresa Costa Brava Foods, del grup Cañigueral, que té una planta en la localitat de Cheste que ja van visitar durant la trobada a València. Cañigueral és una firma referent en el sector carni.